Dieta care accelereaza metabolismul are ca scop o ardere a caloriilor mai intensa, favorizand astfel reducerea greutatii corporale

Acest plan se intinde pe o perioada de 28 de zile si este format din anumite cicluri care se schimba in fiecare saptamana. Accelerarea metabolismului se realizeaza prin intercalarea in fiecare saptamana a perioadelor de consum ridicat de proteine cu cele bogate in carbohidrati si apoi cu consum ridicat de grasimi.

Daca doresti sa incerci aceasta dieta este bine sa stii ca exista o serie de alimente si bauturi pe care nu le vei putea consuma. Porumbul, soia, produsele lactate, cafeaua, alcoolul, produsele care contin zaharuri rafinate, sucurile de fructe, fructele uscate, graul si produsele obtinute din faina de grau si cele care contin nitrati nu vor putea fi consumate pe perioada celor 28 de zile cat dureaza aceasta dieta.

Daca vrei sa urmezi aceasta dieta, va trebuie sa mananci de cinci ori pe zi, cu o pauza de 3-4 ore intre mese. Daca faci miscare, este important sa mananci in prima jumatate de ora dupa ce ai terminat activitatea fizica.

Trebuie sa te cantaresti si apoi sa te asiguri ca aportul zilnic de apa este proportional cu greutatea ta. Spre exemplu, la o greutate de 50 de kg, ar trebui sa consumi 1,7 litri de apa.

LĂSAȚI UN MESAJ