Share

O adolescentă de 15 ani din Prahova susţine că a fost violată de doi prieteni! A vrut să se sinucidă de ruşine

O fată în vârstă de 15 ani, din comuna prahoveană Vâlcăneşti, acuză că a fost violată de doi tineri. Fata spune că a fost obligată să urce în maşină de cei doi presupuşi agresori, dusă la marginea unei păduri unde a fost abuzată sexual. Tatăl ei a fost cer care a alertat autorităţile.

Citeste si   Mesaj de solidaritate pe zidul din fața Spitalului de Boli Infecțioase din Iași

Pe trupul fetei nu au fost găsite urme de violenţă specifice unei agresiuni sexuale şi în plus fata prezenta o deflorare veche. Pe mâna stânga, fata avea urmele superficiale de tăieturi, însă aceasta a recunoscut că singură şi-a făcut rău şi că ar fi încercat să se sinucidă.

Chiar dacă nu vor fi acuzaţi de viol, cei doi tineri, unul în vârstă de 23 de ani, iar cel de-al doilea de 21 de ani, pot fi acuzaţi că au întreţinut relaţii sexuale cu o minoră.

Citeste si   Care este scenariul de funcționare pentru fiecare unitate de învățământ, valabil pentru începutul de an școlar

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ