Share

De-a lungul anilor, a tot încercat diferite metode de slăbit, de la diete, la sport, dar decizia radicală de a-şi tăia stomacul a însemnat un nou început pentru Ozana Barabancea.

Artista în vârstă de 47 de ani şi-a luat inima în dinţi şi a ajuns pe mâna medicilor, iar după operaţia de micşorare a stomacului, rezultatele nu au întârziat să apară.

Citeste si   Horoscop 29 august. Probleme medicale pentru o zodie. Ai nevoie de tot ajutorul posibil 

Acum, vedeta a scăpat de 30 de kilograme, însă a ţinut să precizeze că a avut de suferit în urma intervenţiei chirurgicale.

„De vreo trei ori mi s-a făcut rău, pentru că nu am fost cuminte şi sunt obligată să am trei mese pe zi fără ciuguleli, la un interval de cinci ore între mese. Nu există gustări, există multă apă şi eventual lichide fără zahăr. Mănânc cam 100 de grame pe masă, mănânc şi mestec mult. Acum am venit de la doamna doctor nutriţionist. Am mâncat ceapă, vinete cu maioneză şi mi s-a făcut rău. Iar acum am mâncat murături. Am sărit peste masă şi am mâncat la ora 3.

Am avut arsuri, dureri, mi s-au răcit mâinile şi picioarele. M-am panicat că aşa de rău nu-mi fusese până atunci. Am scos răul din mine şi am adormit într-o rână, că nu puteam sta întinsă. În primul an trebuie să fiu atentă, apoi se formează un reflex. Nu mai am starea de foame, poftele degeaba le am că-mi impun mental”, a spus Ozana Barabancea.

Citeste si   Artistul Banksy, implicat în salvarea migranților din Mediterană

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ