Share

În județul Suceava, 2.021 de persoane din totalul de 3.421 au fost declarate VINDECATE de COVID -19

Prefectura Suceava a anunțat că la nivelul județului, până la această dată au fost efectuate 16.643 teste. De asemenea, duminică (17.05- n.r.), în județul Suceava se aflau în autoizolare la domiciliu 361 de persoane, iar în carantină instituționalizată alte 636 de persoane.

Citeste si   EVOLUȚIA pandemiei în județul SUCEAVA! Au fost efectuate 21.594 de TESTE , iar 2.670 persoane s-au VINDECAT

Potrivit Prefecturii Suceava, persoanele aflate în autoizolare la domiciliu sunt clinic sănătoase, fără simptome specifice infecției COVID –19. Din izolare voluntară au ieșit până acum 14.983 de persoane din județ. În același timp, din carantină instituționalizată, după obținerea avizului epidemiologic, au ieșit, de la instituirea măsurii de carantinare și până în prezent, 2.465 persoane.

Citeste si   Acțiune pentru creșterea gradului de SIGURANȚĂ publică pentru PREVENIREA răspândirii infecțiilor cu COVID-19

Sucevenii au nevoie de declarație pe propria răspundere pentru a putea circula între localități

Prefectura a reamintit că în situația în care sucevenii se deplasează între localități, în afara zonei metropolitane, pentru asigurarea de bunuri necesare, au nevoie de declarație pe propria răspundere, scrisă de mână sau tipărită, formularul fiind disponibil pe site-ul formulare.sts.ro, în care pot alege punctul 11, intitulat “alte motive justificate”.

Zona metropolitană cuprinde localitățile aflate pe o rază de până la 30 de kilometri față de principalul oraș, conform art.11 din Legea nr. 351/2001 privind aprobarea Planului de amenajare a teritoriului naţional – Secţiunea a IV-a Reţeaua de localităţi.

Citeste si   DSP SUCEAVA a rămas din nou fără DIRECTOR EXECUTIV, a treia OARĂ în ultimele două SĂPTĂMÂNI

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ