Share

În funcția de director pentru Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Suceava a intrat astăzi (10.07.a.c) doctorul în medicină veterinară Mihai Voloșeniuc.

Cu o vastă experiență în domeniu și cu specializări obținute atât în țară, cât și în străinătate, Mihai Voloșeniuc a urmat cursurile Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară Iași, cursuri și specializări în Germania, un masterat în Franța și studii universitare de doctorat în cadrul Şcolii Doctorale de Medicină Veterinară.
Experiența profesională a fost obținută prin stagii practice în Germania la posturi de conducere și organizare în cadrul SC Dorna SA, a fost reprezentantul unei firme internaționale de import-export animale vii, iar din 2011 până în prezent, cadru didactic universitar asociat la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară Iași.

Citeste si   INSPECȚIE la LUCRĂRILE de extindere blocului OPERATOR la SJU SUCEAVA

Având în vedere specializările și experiența vastă, Mihai Voloșeniu poate îndeplini cu brio atribuțiile funcției și  deasemenea poate constitui un aport pozitiv pentru Direcția Sanitar Veterinară și Siguranța Alimentelor din județul Suceava.

 


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ