Share

Premierul Sorin Grindeanu a lansat atacuri în rafală la adresa PNL şi USR, în discursul susţinut în timpul dezbaterilor pe moţiunea de cenzură.

Grindeanu a spus că USR vrea să salveze România dormind în Parlament (cu referire la vicepreședintele Senatului și membrul USR, Mihai Goțiu, care a fost surprins moțâind în Parlament) și a făcut o referire la momentul recent al lui Nicușor Dan, care s-a încurcat într-o declarație referitoare la ordonanța 13.

Citeste si   VIDEO Klaus Iohannis: Anul acesta, Crăciunul va fi în familie

“Nu a fost vorba niciodată depre ordonanța pe grațiere. Cred că cineva din interiorul PNL, cu mai multă credibilitate și competență, putea să susțină această moțiune. Dar fiecare dă socoteală o dată la patru ani, în fața oamenilor, pentru ceea ce face în Parlament. Iar colegii liberali au dat socoteală cu vârf și îndesat la alegerile din 11 decembrie.

Citeste si   Cătălin Rădulescu: „Nu au fost discuții pentru înscrierea Vioricăi Dăncilă în PER, dar eu personal aș refuza-o!”

Mă uit, de asemenea, la parlamentarii USR, care susțin acest demers. Poate lipsa de experiență și avântul i-a făcut să se asocieze cu un partid pe care, până mai ieri, îl critica cu vehemență. Aveam așteptări mult mai mari de la această nouă generație în Parlament, dar cred că domniilor lor și-au propus de fapt să salveze România prin somn. Altfel, nu pot să înțeleg cum poți să dormi în Parlament, când se dezbate bugetul țării. De asemenea, sper că domnul Nicușor Dan și-a făcut mai bine temele pentru astăzi și știe ce vrea să spună.”

Citeste si   100% TU DECIZI! Iuliana Scântei, senatoarea cu ceasuri de 70.000 de euro, s-a vrut ministru de Externe pentru Iași

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ