Chiar dacă este exclus din PSD Iași, Chirica iși păstrează mandatul de primar

Dar, fară sprijinul PSD în Consiliul Local, Mihai CHIRICA ar rămâne complet izolat. Deocamdată, Chirica a primit în aceste zile asigurări de fidelitate din partea tuturor consilierilor locali PSD.

Însă, aceste asigurări vor valora în următoarea perioadă la fel de mult ca fidelitatea manifestată de Chirica față de Nichita în 2015.

Evenimentele vor urma tiparul clasic: PSD Iași le va pune în vedere consilierilor locali să respecte linia partidului. Nesupunerea va echivala și în cazul lor cu excluderea.

Ideea de bază este ca Nichita împreună cu Stanciu să recupereze controlul total atât la Consiliul județean cât și la Primăria Municipiului Iași.

 Cel mai prost politician din întreaga istorie a Iașului

Calculele consilierului județean se pare că sunt extrem de cinice pentru că sunt fundamentate pe viitoarea condamnare a lui Nichita, eventualitate în care el, Stanciu, ar rămâne la comandă.

Nichita vede deocamdată doar răzbunarea. Razbunarea pe Chirica în mod evident. Asta i-a umbrit din nou judecata, demonstrând fără urmă de tăgadă că este cel mai prost politician din întreaga istorie a Iașului.

La acest moment, câștigătorul detașat este Cristian STANCIU. Cineva a reușit să îi facă cărțile pe baza războiului dintre CHIRICA și NICHITA. Cine? De ce? Mai cercetăm și revenim cu amănunte!

PSD Iași se pregătește de alegeri interne

Cine va candida la municipiu? Ar exista câteva opțiuni dintre care cea mai probabilă este Camelia GAVRILĂ. Cu Mihai Chirica scos din cărți, candidatura Cameliei Gavrilă ar fi mai mult o formalitate decât o competiție. Marius Ostaficiuc ar putea fi cea de-a doua opțiune.

LĂSAȚI UN MESAJ