Share

În efortul nostru de a cunoaște mai bine situația administrației publice locale care se pregătește să ducă mai departe proiectele actuale ale comunei Holboca am discutat cu viitorii consilieri locali pe care i-am întrebat ce pregătire au și cu ce gânduri vin în fața alegătorilor:

Iscu Alin – 38 ani, sat Dancu, inginer cadastru la primăria Holboca

M-am decis să mă implic in cadrul Consiliului Local Holboca si să aduc profesionalismul în administrație. Susțin candidatura domnului Cotea Flavius-Gabriel pentru funcția de primar deoarece, împreună, am găsit soluții concrete la rezolvarea problemelor oamenilor din comunitate. Dorim să continuăm cu același devotament și responsabilitate pentru binele comunității.

Miron Radu-Eugen – 42 ani, sat Dancu, administrator Anca&Radu

Sunt ferm convins de faptul că implicarea mea în alegerile locale pentru Consiliul Local Holboca reprezintă o datorie civică față de comunitatea din Holboca. Am fost mereu alături de oameni, am venit permanent în sprijinul lor și cred că avem și soluțiile cele mai potrivite pentru dezvoltarea comunității din Holboca. Susțin candidatura domnului Cotea Flavius-Gabriel pentru funcția de primar deoarece, așa cum am demonstrat, #UnițiVomÎnvinge și vom continua ritmul de dezvoltare în comuna noastră.”

Rață Marieta – 60 de ani, sat Holboca, pensionar

Am făcut parte din Consiliul Local Holboca în mandatul 2012-2016. Foarte multe proiecte au fost inițiate în acea perioadă iar acum le vedem implementate. Acum mă alătur și voi candida pentru Consiliul Local Holboca. Susțin candidatura domnului Cotea Flavius-Gabriel pentru funcția de primar al comunei Holboca deoarece, consider că are experiența necesară administrării bunului mers al comunității noastre.  Însușirea unor atribuții nemeritate ale unora sau altora va aduce comunității un regres, dacă oamenii nu “deschid bine ochii”. Tocmai din acest motiv am obligația să mă implic, să spun lucrurilor pe nume și să susțin profesioniștii.”

Haciu Gianina – 51 de ani, sat Holboca, director adjunct Școala Holboca

Sunt cadru didactic și  consilier local. Responsabilitatea administrării resurselor comunei este foarte importantă. Tocmai din acest motiv candidez pentru Consiliul Local Holboca, deoarece am demonstrat că suntem capabil să creștem ritmul de dezvoltare al comunității si, in același timp, să avem grijă de educația copiilor noștri. Da, susțin candidatura domnului Cotea Flavius-Gabriel pentru funcția de primar al comunei Holboca pentru simplu motiv că este profesionist și a acordat permanent o atenție deosebită școlilor din comună și un sprijin necondiționat.”

Florea Vasile – 69 de ani, pensionar

Am făcut parte din Consiliul Local Holboca în mandatul 2012-2016, sunt consilier local pentru mandatul 2014-2020 și vin în fața dumneavoastră cu realizări. Realizări concrete care se văd cu ochiul liber și care pot continua ritmul de dezvoltare a comunei noastre. Susțin candidatura domnului Cotea Flavius-Gabriel la funcția de primar pentru continuitate, pentru profesionalism și pentru siguranța unui viitor mai bun.”

Citeste si   Liderul USR Dan Barna are COVID-19, Anunțul a fost făcut pe Facebook

Grăunte Ionel – 55 de ani, sat Orzeni, cadru didactic

Ca fost director adjunct al Școlii Holboca am inițiat, implementat și coordonat atât proiecte educaționale cât și administrative. În calitate de consilier local, in perioada 2012-2020 am reușit să aducem comuna Holboca pe primul loc la accesarea fondurilor europene. Am demonstrat că putem realiza lucruri bune în folosul comunității. De aceea susțin cu fermitate candidatura domnului Cotea Flavius-Gabriel pentru funcția de primar al comunei Holboca, care nu are nevoie de experiențe greșite. Dorim să continuăm împreună cu aceeași responsabilitate și cu același devotament.”

Iușcă Oana-Pauluța – 38 de ani, sat Orzeni, cadru didactic

Alături de oameni și împreună cu ei. Susținerea educației la nivelul comunei Holboca, profesionalismul în administrație, promtitudinea răspunsului la solicitările oamenilor sunt realități care m-au convins să susțin profesioniștii. Consiliul Local Holboca are nevoie hotărâri ferme și eficiente, iar eu consider că susținerea candidaturii domnului Cotea Flavius-Gabriel pentru funcția de primar al comunei Holboca reprezintă un câștig pentru toată comunitatea.”

Mistreanu Dumitru – 65 de ani, sat Dancu, director Școala Dancu

În calitate de director al Școlii Ștefan cel Mare, am reușit să aducem infrastructura școlară din Dancu la nivelul municipiului Iași. Toate acestea cu sprijinul Consiliului Local Holboca și al Primăriei Holboca. Proiectul aprobat de 1,3 milioane de euro pentru modernizarea școlii noastre, construirea unor noi grădinițe, aduc siguranța că lucrurile nu se vor opri aici. Susțin candidatura domnului Cotea Flavius-Gabriel pentru funcția de primar deoarece el este mentorul proiectelor pentru comuna Holboca și el reprezintă siguranța continuității acestora.”

Creangă Ion – sat Dancu, jurist Inspectoratul Școlar Județean Iași

Susțin candidatura domnului Cotea Flavius-Gabriel pentru funcția de primar al comunei Holboca. Este cea mai bună alegere. Candidez la funcția de Consilier Local Holboca deoarece consider că noi putem reprezenta cu cinste interesele comunității noastre. Așa cum am demonstrat, voi lupta pentru binele tuturor, pentru un nivel de trai mai bun și pentru condiții prielnice de viată aici, în comună.”

Dârțu Valentin – 64 de ani, sat Dancu, maistru antreprenor

Candidez la funcția de Consilier Local Holboca pentru continuitate. Pentru continuarea ritmului ridicat de dezvolatare a comunității noastre susțin și candidatura domnului Cotea Flavius-Gabriel pentru funcția de primar al comunei Holboca. Holboca va avea continuitate și va rămâne consecventă deoarece are oameni responsabili, valoroși și cărora merită să le acordăm încrederea. Au demonstrat acest lucru.”

Citeste si   Ludovic Orban anunță un program în valoare de 6 miliarde de euro pentru modernizarea rețelelor de transport a energiei termice - Ce acuzații îi aduce Gabrielei Firea

Carâmb Cristi-Eugen – sat Cristești,  administrator, tânăr fermier

Da, sunt crescut în comuna Holboca. Mi-am deschis propria afacere în sat Cristești, înființând solarii. Am trăit pe propria piele modul în care unii din administrație mi-au oferit tot sprijinul, iar alții mi-au pus piedici. Am decis că e timpul să mă implic. Să candidez pentru Consiliul Local Holboca și să susțin candidatura domnului Cotea Flavius-Gabriel pentru funcția de primar al comunei Holboca. Profesionalismul si devotamentul reprezintă siguranța pentru un viitor mai bun în comunitatea noastră.”

Neamțu Victor – 63 de ani, sat Rusenii Noi, maistru operator

Proiectul de extindere a gazului,  asfaltarea drumului “până în capătul satului” și drumului spre biserică și construirea unui prăznicar, sunt proiecte pentru care mă voi lupta pentru a fi realizate în următorul mandat. De ce îl susțin pe domnul Cotea Flavius-Gabriel pentru funcția de primar al comunei Holboca? Foarte simplu. În perioada 2014-2020 a tras apă, a adus canalizarea, a modernizat iluminatul stradal, a pietruit drumurile și, cel mai important, a adus soluții oamenilor la problemele pe care le aveau la primărie. De asta îl susțin. Pentru siguranța că vom realiza multe pentru comunitatea noastră.”

Mălăescu Otilia – 42 de ani, sat Rusenii Vechi, cadru didactic  

Am convingerea faptului că, actuala administrație din comuna Holboca, în frunte cu domnul Cotea Flavius-Gabriel pot menține ritmul de dezvoltare a comunității noastre. Tocmai de aceea, am hotărât să candidez pentru Consiliul Local Holboca, să susțin candidatura domnului Cotea Flavius-Gabriel pentru funcția de primar al comunei Holboca și să îndemn locuitorii comunei să ne acorde încrederea lor. Am demonstrat profesionalism și cu siguranța acestui lucru, vom continua împreună.”

Atomei Alexandra – 32 de ani, cartier Dancu, antreprenor

Implicarea mea la înființarea Grupului de Acțiune Locală GAL-Poiana Vlădicăi, prin care administrațiile publice din Holboca și Tomești, dar și firmele private din zonă, au accesat peste 1 milion de euro din fonduri europene m-au determinat să candidez pentru Consiliul Local Holboca și să contribui la continuarea funcționării GAL-ului și în perioada 2021-2024. În acest sens suștin candidatura domnului Cotea Flavius-Gabriel la funcția de primar al comunei Holboca pentru faptul că a fost unul din inițiatorii acestui demers de înființare a GAL-ului, dar mai ales pentru garanția faptului că această asociație locală își va continua activitatea.

Neamțu Constantin – sat Rusenii Vechi, agricultor

“Achiziționarea de către Asociațiile Agricole din Holboca a unor utilaje agricole prin GAL “Poiana Vlădicăi”, precum și implicarea foarte profesionistă în tot ceea ce înseamnă administrația publică din Holboca, m-au determinat să susțin candidatura domnului Cotea Flavius-Gabriel la funcția de primar al comunei Holboca și să candidez pentru Consiliul Local Holboca alături de o echipă performantă, pentru oameni și pentru comunitate.”

Citeste si   ”Legile Puterii” | Cătălin Predoiu: 194 de deținuți din penitenciarele din țară au Covid-19

Iftode Mihai – 50 de ani, sat Dancu, antrenor sportiv

Am participat în calitate de consilier local la luarea deciziilor privind inițierea și implementarea proiectelor în comuna Holboca iar acestea au fost realizate. Ca sportiv de performanță, cred că putem promova din comuna noastră tineri sportivi talentați, personalități marcante, precum și oameni valoroși. În acest sens susțin candidatura domnului Cotea Flavius-Gabriel pentru funcția de primar al comunei Holboca, deoarece a demonstrat că poate face proiecte pentru comună și poate menține ritmul de dezvoltare al comunității.”

Sirițeanu Elena-Cătălina – sat Dancu, asistent medical

“Am simțit în permanență cum domnul Cotea Flavius-Gabriel acordă o atentie aparte tinerilor din comuna Holboca. Am decis să candidez pentru Consiliul Local Holboca și să susțin candidatura lui pentru funcția de primar, deoarece am convingerea faptului că, în continuare, va veni în sprijinul tinerilor din comună, oferindu-le un viitor mai bun aici, acasă. A demonstrat acest lucru.”

Ursu Sebastian – sat Dancu, co-administrator SC Alisan

“Continuarea unor proiecte importante de dezvoltare a comunei, administrarea eficientă și profesionistă a resurselor acesteia, sunt factori care m-au determinat să candidez pentru Consiliul Local Holboca și să susțin candidatura domnului Cotea Flavius-Gabriel la functia de primar al comunei Holboca. Astfel, vom avea certitudinea că lucrurile merg într-o directie bună și se va menține ritmul de dezvoltare accentuată al comunei noastre.”

Dura Grigore – 69 de ani, sat Holboca, pensionar

“În calitate de fost vice-primar al comunei Holboca și cu experiența acumulată în administrație, am convingerea  că domnul Cotea Flavius-Gabriel merită să fie primarul comunei Holboca. Dacă în 2016 am acordat încredere totală unor persoane care au dezamăgit profund, astăzi mărturisesc că am întărită credința pentru eficiența și profesionalismul său. Vom avea siguranța că lucrurile merg în direcția bună. Candidez pentru Consiliul Local Holboca și îmi pun speranța în oameni care vor înțelege că va fi greu ca altcineva să mențină ritmul de dezvoltare al comunei noastre. Ba chiar le va fi greu să întrețină ceea ce s-a făcut până acum.”

Rață Ioan-Cristian – 44 de ani, sat Holboca, antreprenor

“Am văzut pașii importanți pe care comuna Holboca i-a făcut în dezvoltare. Am văzut proiectele implementate și m-am hotărât să aduc din experiența mea un suflu occidental prin a candida pentru Consiliul Local Holboca. Având experiența anilor trăiți în străinătate, observ ceva fin și îmbucurător în modul de abordare al proiectelor comunității din Holboca. Toate acestea prin prisma domnului Cotea Flavius-Gabriel, a cărui candidatură la funcția de primar al comunei Holboca, o susțin. Acesta este viitorul de încredere al comunei noastre.


Share

LĂSAȚI UN MESAJ