Share

Imi doresc ca fiecare iesean sa fie constient ca traieste intr-un loc special si frumos. Sa fe mandri si sa se comporte ca atare.

  1. Care au fost cele mai importante PROIECTE ale medicului Bogdan ILIESCU în anul 2016?

Anul 2016 a fost un an foarte bogat in proiecte care din fericire si-au atins obiectivele, in cea mai mare parte, peste asteptarile mele.

In primul rand am reusit, cu sprijinul Universitatii de Medicina si Farmacie “Gr. T. Popa” sa organizam a treia editie a Saptamanii Creierului.

Participarea copiilor din toata Moldova a fost entuziasta si entuziasmanta si am marcat un interes fara precedent in stiinta celui mai complex lucru cunoscut oamenilor.

Al doilea proiect la care tin foarte mult este cel de constientizare al potentialului enorm al Iasiului ca oras medical.

Sunt de asemenea destul de optimist ca voi reusi, ca si reprezentant al Romaniei in Societatea Europeana de Neurochirurgie sa aduc mai aproape forurile stiintifice europene de fenomenul de educatie si cercetare in special din Iasi dar si din tara.

Impreuna cu parteneri privati si parteneri media (Avisso, Iasiul in afaceri, TeleM, Radio Hit, daca pot sa ii mentionez) am inceput o campanie de scoatere in evidenta a avantajelor numeroase pe care le poate avea pentru comunitatea locala investirea in domeniul medical atat clinic cat si de invatamant si cercetare.

Nu in ultimul rand, proiectul permanent numit Cercul de Neurochirugie a continuat cu si mai mult aplomb.

Din ce in ce mai multi studenti cu o motivatie si un interes deosebit in stiintele clinice ale sistemului nervos au patruns in acest univers si si-au gasit mediul potrivit in care sa puna in practica proiecte personale deosebit de interesante si productive.

  1. Ce planuri personale și previziuni aveți pentru anul 2017?  

Planurile pentru anul deja inceput cuprind, in primul rand, continuarea proiectelor pe care le-am pomenit deja.

Pentru mine sunt toate extrem de importante si sper sa aduca beneficii din ce in ce mai consistente comunitatii locale si regionale.

Desi asistam la un inceput de an destul de tumoltuos, mai ales din punct de vedere politic, si eu si colegii mei din proiectele mentionate suntem determinati sa le crestem valoarea si sa le facem si mai utile celor care vor veni in contact cu ele.

Sunt de asemenea destul de optimist ca voi reusi, ca si reprezentant al Romaniei in Societatea Europeana de Neurochirurgie sa aduc mai aproape forurile stiintifice europene de fenomenul de educatie si cercetare in special din Iasi dar si din tara.

  1. Cum vedeți evoluția Iașului în 2017. Ce schimbări vă doriți pentru orașul Dvs?

De cateva din aceste proiecte sunt destul de aproape si am toata convingerea ca vor face din anul 2017 un an bogat in evenimente si intamplari care ne vor creste foarte mult importanta si prestigiul ca si comunitate.

Iasiul este binecuvantat cu oameni exceptionali. Individual si in diverse grupuri realizeza lucruri din ce in ce mai interesante care fac din orasul nostru un oras progresist si inovator.

In acelasi timp imi doresc ca toti cei care au idei practice si proiecte din care sa beneficiem toti sa aiba curajul sa le faca publice si sa le vada puse in practica.

Din experienta le spun cu toata convingerea ca vor gasi sprijin si le vor putea duce la indeplinire.

Imi doresc la fel de mult ca fiecare iesean sa fie constient ca traieste intr-un loc special si frumos. Sa fe mandri si sa se comporte ca atare.

  1. Mesaj pentru ieșeni la început de an.

Le doresc sa se bucure de o stare de sanatate deplina, sa fie cat mai mult in preajma familiei si prietenilor si sa poata spune la sfarsitul anului ca au fost plini de succes.

Nu in ultimul rand le doresc sa fie mandri de orasul lor, de ei insisi si de realizarile lor.

 


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ