Share

Un nou concept al lui Igor DODON, președintele Republicii Moldova

Igor DODON, președintele Republicii Moldova, a elaborat un concept prin care Transnistria ar urma să primească statut special sub forma unei autonomii foarte puternice. Întrebat cum poate fi rezolvat conflictul transnistrean și cum ar trebui să fie reintegrată Transnistria în Republica Moldova, Dodon a răspuns că negocieri directe privind rezolvarea acestui subiect nu au fost începute, însă, în prezent, este mediul favorabil de a soluționa acest conflict.

Citeste si   Ce se ÎNTÂMPLĂ dacă vrei să faci un simplu RETUR unui PRODUS? ”VIAMOND își bate joc de CLIENȚII săi”

Încă nu s-au discutat negocierile privind rezolvarea problemei. Președenția actuală a elaborat un concept pe care urmează să-l prezinte partenerilor din coaliție. Trebuie menționat faptul că umătoarea rundă de negocieri în formatul 5+2 privind reglementarea conflictului va avea loc în octombrie anul curent.


Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ