Share

Doi copii lăsați nesupravegheați în parcarea unui supermarket, au pornit mașina în care erau

O femeie va fi sancţionată de poliţişti după ce şi-a lăsat copiii nesupravegheaţi în autoturism, în parcarea unui supermarket, cheile maşinii fiind în contact, iar aceştia au reuşit să pornească maşina.

De asemenea, vor fi sesizaţi şi reprezentanţii Direcţiei pentru Protecţia Copilului pentru a deschide o anchetă socială în acest caz.

Citeste si   Sărbătoare NAȚIONALĂ, de ziua OMULUI deplin al culturii ROMÂNEȘTI! 171 de ani de la nașterea lui Mihai EMINESCU

Roxana Onea, purtătorul de cuvânt al Direcţiei pentru Protecţia Copilului Constanța: ”Au fost clar într-o situaţie de real pericol. Având în vedere că numărul autoturismului este lizibil din filmarea respectivă ne vom adresa în scris poliţiei.”

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, oamenii legii au fost sesizaţi că o femeie a lăsat nesupravegheaţi doi copii în autoturism, în parcarea unui supermarket, aceştia reuşind să pornească motorul.

Citeste si   ALERTĂ meteo ANM: Vine gerul în România! Temperatura în județul IAȘI va ajunge la -10 grade

Poliţiştii urmează să o sancţioneze pe conducătoarea auto pentru că nu a luat măsuri de asigurare corespunzătoare a autoturismului.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ