Doi soţi şi-au pierdut viaţa şi alţi doi bărbaţi au fost răniţi într-un accident petrecut în cursul zilei de ieri în centrul în zona Podu Roş .

Cei doi soți decedați în urma impactului violent din Podu Roș dintre un Audi și o Dacia Logan lucrau în administrația locală.

Posted by Razvan Chiper on 4 Februarie 2017

Doina Mihaela B. (55 ani) era angajată a Primăriei Iași, la Direcția tehnică, responsabilă de proiectele europene ce țin de sistemul de termoficare. Eugen B. (58 ani) era angajat la Consiliul Județean.

Autoturismul Dacia Logan al celor doi soți a fost izbit violent astăzi, după amiază, de o mașină Audi care a forțat culoarea roșie a semaforului în Podu Roș. Loganul venea dinspre Aleea Rozelor și vira dreapta spre Podu Roș, fiind lovit în plin, în lateral.

Victimele se afla într-un autoturism Dacia Logan care a fost lovit violent de un autoturism Audi. Alţi doi bărbaţi care se aflau în alte două autoturisme care au fost implicate în accidentul rutier au ajuns la spital cu leziuni uşoare. În total, în accidentul petrecut la Iaşi au fost implicate şase maşini.    Din primele informaţii, se pare că autorul accidentului a intrat în intersecţia din Podu Roş pe culoarea roşie a semaforului. Imediat după producerea evenimentului rutier, şoferul autoturismului Audi a fugit de la locul accidentului.

Posted by Razvan Chiper on 4 Februarie 2017

„Şoferul unui autoturism a pătruns pe culoarea roşie în intersecţie şi a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar. În accident au fost implicate în total şase autoturisme. Două victime au decedat şi alte două au fost rănite uşor. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului”, a arătat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al IPJ Iaşi.

Potrivit coordonatoarei SMURD Iaşi, Diana Cimpoeşu, la locul accidentului au intervenit şase echipaje medicale de la SMURD şi SAJ. „Victimele care au decedat, bărbatul în vârstă de 58 de ani şi femeia în vârstă de 55 de ani, prezentau leziuni incompatibile cu supravieţuirea. Încă doi bărbaţi, şoferi din alte două autoturisme avariate, în vârstă de 30, respectiv 73 de ani, prezentau leziuni minore cervicale şi au ajuns la Spitalul de Neurochirugie”, a arătat profedorul Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD Iaşi.

Potrivit ultimelor informaţii, şoferul care ar fi produs accidentul a fost dus la spital pentru recoltare de probe biologice.

LĂSAȚI UN MESAJ