Un tânăr în vârstă de 24 de ani, din oraşul Liteni, a fost ucis, sâmbătă seară, atacat din spate şi înjunghiat de şase ori

Nenorocirea s-a produs în centrul localităţii, victima fiind urmărită de atacator în drum spre casă. Autorul crimei ar fi un minor în vârstă de 17 ani, din Rotunda-Liteni, descris de localnici ca foarte violent, în ciuda vârstei.

Sâmbătă, în jurul orei 21.30, poliţiştii au fost sesizaţi de un preot din Liteni, care a anunţat că a găsit în curtea locuinţei sale un tânăr inconştient.

Citeste si   ISJ IAȘI propune tuturor PROFESORILOR diriginți strategii de COMUNICARE și interacțiune cu ELEVII

La faţa locului, a fost găsit Mihai Iurea, în vârstă de 24 de ani, în stare de inconştienţă, cu urme de sânge pe îmbrăcăminte.

Conform unor martori, tânărul a fost auzit strigând după ajutor şi a intrat în curtea preotului probabil pentru a cere ajutor. Din păcate, leziunile erau mult prea severe şi, în scurt timp, au dus la deces.

Citeste si   Coronavirus/GCS: 2.424 de persoane în carantină; alte 90.292 sunt în izolare la domiciliu

Din păcate, minorul de 17 ani, Mihai Gabriel Mancaş, din Rotunda-Liteni, a plecat de pe terasă cu gândul la răzbunare. O răzbunare mişelească, cu cuţitul, şi pentru care a apelat la un alt tânăr să îl ajute la comiterea oribilei fapte.

Din cercetări rezultă că minorul de 17 ani l-a urmărit pe Mihai Iurea în drumul spre casă şi, folosindu-se de un cuţit, i-a aplicat acestuia un număr de 6 lovituri în partea superioara a corpului (torace şi abdomen), rezultă din primele cercetări.

Citeste si   Vești bune pentru CENTRELE dedicate persoanelor cu HANDICAP! Numărul infectărilor cu COVID-19 au SCĂZUT

Victima a suferit o hemoragie puternică iar în scurt timp a decedat.

Complicele ar fi un alt minor de 17 ani, tot din Rotunda, care este cercetat deocamdată pentru complicitate la omor, rolul său în atac urmând a fi stabilit.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ