Share

Un tânăr în vârstă de 24 de ani, din oraşul Liteni, a fost ucis, sâmbătă seară, atacat din spate şi înjunghiat de şase ori

Nenorocirea s-a produs în centrul localităţii, victima fiind urmărită de atacator în drum spre casă. Autorul crimei ar fi un minor în vârstă de 17 ani, din Rotunda-Liteni, descris de localnici ca foarte violent, în ciuda vârstei.

Sâmbătă, în jurul orei 21.30, poliţiştii au fost sesizaţi de un preot din Liteni, care a anunţat că a găsit în curtea locuinţei sale un tânăr inconştient.

Citeste si   DESCINDERI ale Corpului de Control al M.T. la Compania Națională de DRUMURI! Urmează DRDP Suceava!?

La faţa locului, a fost găsit Mihai Iurea, în vârstă de 24 de ani, în stare de inconştienţă, cu urme de sânge pe îmbrăcăminte.

Conform unor martori, tânărul a fost auzit strigând după ajutor şi a intrat în curtea preotului probabil pentru a cere ajutor. Din păcate, leziunile erau mult prea severe şi, în scurt timp, au dus la deces.

Citeste si   DESCINDERI ale Corpului de Control al M.T. la Compania Națională de DRUMURI! Urmează DRDP IAȘI!?

Din păcate, minorul de 17 ani, Mihai Gabriel Mancaş, din Rotunda-Liteni, a plecat de pe terasă cu gândul la răzbunare. O răzbunare mişelească, cu cuţitul, şi pentru care a apelat la un alt tânăr să îl ajute la comiterea oribilei fapte.

Din cercetări rezultă că minorul de 17 ani l-a urmărit pe Mihai Iurea în drumul spre casă şi, folosindu-se de un cuţit, i-a aplicat acestuia un număr de 6 lovituri în partea superioara a corpului (torace şi abdomen), rezultă din primele cercetări.

Citeste si   Proiectul IMPULS vine cu o serie de cursuri GRATUITE! Care sunt acestea?

Victima a suferit o hemoragie puternică iar în scurt timp a decedat.

Complicele ar fi un alt minor de 17 ani, tot din Rotunda, care este cercetat deocamdată pentru complicitate la omor, rolul său în atac urmând a fi stabilit.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ