Share

Accident tragic de muncă, miercuri după-amiază, la Timișoara, unde doi muncitori ce lucrau la o clădire în zona centrală a orașului și-au pierdut viața după ce plafonul s-a prăbușit peste ei

 

Cei doi bărbați lucrau la o clădire, iar din primele informații se pare că plafonul imobilului s-a prăbușit peste aceștia, cei doi decedând în urma incidentului.

Aproximativ 20 de pompieri au intervenit de urgență în zonă, scrie tion.ro, încearcând să scoată cadavrele de sub dărâmături, dar eforturile lor au fost în zadar.

“Am fost anunțați de prăbușirea unui plafon. Am intervenit cu două echipaje SMURD, două de descarcerare, 4 ofițeri și 25 de subofițeri.

Citeste si   Activitățile DIDACTICE vor fi SUSPENDATE în unitățile de ÎNVĂȚĂMÂNT în care sunt organizate SECȚII DE VOTARE!

Când am ajuns la locul incidentului am observat că este vorba despre un perete prăbușit peste doi muncitori, având vârsta de 32 și 49 de ani.


CITEȘTE ȘI …

Elena Udrea a fost condamnată la 6 ani de închisoare cu executare. Decizia nu este definitivă


S-a acționat pentru degajarea elementelor de construcție”, a declarat Lucian Bogdan, reprezentant al ISU Timiș.

Citeste si   Lăfăială pe BANI PUBLICI! Funcționarii publici din comuna SINEȘTI sunt răsplătiți de către primar și pleacă în VACANȚE de LUX sub pretextul cursurilor de formare

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ