Share

Doi oameni au murit de frig în județul Galați. Serviciul de Medicină Legală a confirmat, marți, că o pensionară s-a stins din cauza hipotermiei. Asta l-a ucis și pe un bărbat, în vârstă de 48 de ani, găsit în șoc hipotermic într-o locuință.

Femeia, în vârstă de 82 de ani, din comuna Piscu locuia singură și a fost găsită fără suflare în casa ei, care era neîncălzită. Pensionara n-a avut nicio șansă și s-a stins în secția de Reaminare a Spitalului Județean Galați.

Citeste si   Vrancea: Grupare infracţională prinsă în flagrant la Vulturu în timp ce încerca detonarea unui bancomat

Medicii legiști confirmă că doi oameni au murit de frig în județul Galați

Totodată, în localitatea Cosmești, un bărbat a fost găsit în comă în locuința sa, însă a murit la Spitalul din Tecuci. Medicii, care l-au transportat la spital, spun că omul avea temperatura corporală de 27 de grade.

„Ieri, au fost confirmate două decese prin hipotermie pe raza judeţului nostru. Victimele sunt din mediul rural. Decesul bărbatul a survenit în urma insuficienţei poliorganice şi a şocului hipotermic. Era cunoscut ca fiind consumator de băuturi alcoolice. Pentru femeie, cauzele decesului sunt şoc hipotermic, hipotermie accidentală, şi AVC ischemic parietal stâng. Ambii au fost găsiţi în locuinţele lor”, a declarat Liliana Iordăchescu, purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Galaţi.

Citeste si   Parlamentare2020/Achimaş-Cadariu deschide lista de la Cameră din partea PSD Cluj şi Vasile Dîncu, pe cea de la Senat

Cu aceste două decese, numărul oamenilor din județul Galați, care au murit din cauza hipotermie în această iarnă, a ajuns la trei.  Primul deces a fost confirmat săptămână trecută în localitate Pleșa, un barbat de 74 ani găsit mort într -o magazie.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ