Share

Autoritățile au descoperit că un cuplu din San Antonio își pedepsea cei trei copii forțându-i să-și spele dinții cu materia fecală a pisicii, folosind o zgardă cu șocuri electrice și bătându-i cu o bâtă plină de spini.

Doi părinți sunt acuzați că și-au torturat cei trei copii I-au forțat să-și spele dinții cu materia fecală a pisicii și să poarte o zgardă cu șocuri electrice

Autoritățile au descoperit că un cuplu din San Antonio își pedepsea cei trei copii forțându-i să-și spele dinții cu materia fecală a pisicii, folosind o zgardă cu șocuri electrice și bătându-i cu o bâtă plină de spini.

Citeste si   #alegeriSUA: O altă senatoare republicană anunţă că nu va vota pentru Curtea Supremă înainte de prezidenţiale

James Chalkley, 32 de ani, și Cheyanne Chalkley, 22 de ani, au fost reținuți, marți, cu acuzația de vătămare corporală a unui minor, potrivit mysanantonio.com.
James este tatăl celor trei copii: un băiat de 3 ani și două fete, de 5 și 10 ani. Cheyanne este mama vitregă a celor mici.

Mandatele de arestare arată că un profesor a obervat, în luna septembrie, vânătăi pe corpul fetiței de 5 ani. Anchetatorii spun că interviurile cu cei de la protecția copilului au relevat amploarea pedepsei copiilor. Fetița a povestit că tatăl ei i-a pus o zgardă cu șocuri electrice pentru câini, iar aceasta i-a lăsat urme verzi pe piele.

Citeste si   #alegeriSUA: Joe Biden cere Senatului să nu voteze asupra Curţii Supreme înaintea prezidenţialelor

Micuța a mai povestit că tatăl a găsit materii fecale în șifonier și, acuzându-i pe copii că în mod intenționat nu au vrut să curețe locul, le-a pus pe periuțele de dinți murdăria și i-a obligat să se spele cu ea.

Copii au mai spus cum erau bătuți deseori. Cânt tatăl era plecat de acasă, mama vitregă era deseori cea care îi lovea cu o bâtă cu spini.

Citeste si   O PERSONALITATE PE ZI: Cântăreţul şi compozitorul Ducu Bertzi

Autoritățile spun că soții au mai fost în atenția Protecției Copilului, când în septembrie 2016 au fost acuzați că-și lasă copiii nesupravegheați. Prima acuzație a fost însă în 2015, atunci când James și-ar fi stropit copiii dezbrăcați cu apă rece în curtea casei. Pentru că temperatura de afară era ridicată, investigatorii au clasat atunci cazul.

Documentele de până acum arată că niciun avocat nu a preluat cazul soților Chalkley. Cei doi riscă ani grei de închisoare.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ