Share

Un cuplu canadiano-britanic, care au sărbătorit luna trecută 75 de ani de căsnicie, și-au dat ultima suflare în aceeași zi, la cinci ore distanță unul de altul, scrie BBC News.

George și Jean Spear s-au întâlnit în 1941 într-o sală de dans lângă Londra, în timp ce el era cantonat în Marea Britanie în timpul celui de-al doilea război mondial.

Citeste si   Operaţiune mondială împotriva activităţilor ilegale de pe 'dark web' soldată cu 179 de arestări

Cei doi și-au dat ultima suflare, vineri, într-un spital din Ottawa. Jean Spear, în vârstă de 94 de ani a fost internată marți pentru a fi tratată de pneumonie. O zi după aceea, soțul ei, de 97 de ani, a căzut într-un somn profund și a fost internat la rândul său în același spital. Vineri dimineața, Jean a murit în somn, iar cinci ore mai târziu a fost urmată de soțul său.

Citeste si   SUA: Justiţia americană a inculpat-o pe canadiana care intenţiona să îl otrăvească pe preşedintele Donald Trump

Cuplul s-a întâlnit în timpul unui dans, în timp ce George Spear sevea ca sergent major în Corps First Field Survey Co, inginerii canadieni regali. ”Îmi amintesc că atunci când am invitat-o să danseze cu mine s-a uitat la cizmele mele și mi-a spus ‘Nu știu dacă putem sau nu cu bocancii ăștia’. Eu i-am spus ‘Hai să încercăm’. Și așa a început totul”, a povestit George Spear unei publicații canadiene care a scris un aticol despre ei când au împlinit 72 de ani de căsnicie.

Citeste si   Tenis: Tecău şi Rojer s-au calificat în sferturi la Hamburg, după abandonul columbienilor Cabal şi Farah

Ei s-au căsătorit pe 22 august 1942 în orașul natal al al lui Jane, Kingston upon Thames.

Sursa: libertatea.ro


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ