Share

Doi tineri au dispărut în Vama Veche, iar prietenii și rudele îi caută de șase zile, fără să știe nimic despre soarta lor.

În încercarea de a-i găsi, două cunoștințe ale celor doi a postat un mesaj pe un grup dedicat iubitorilor stațiunii Vama Veche în care cere ajutorul celor care i-ar fi putut întâlni.

„E cineva în Vama Veche în perioada asta? Dacă da, mă puteţi ajută cu o informaţie despre Gabi? Trebuia să se întoarcă din Vama de joi şi de atunci are telefonul închis, nu ştie nimeni nimic de ea, nici rudele şi nici prietenii…”, a scris, pe Facebook, marți seară, o cunoștință a Gabrielei Jercan, fata dispărută.

„Mai multe informaţii nu ştiu, nu prea am ţinut legătura şi nici părinţii ei nu ştiu campingul sau unde a stat, se ştie doar că au plecat cu cortul deci se exclud cazările la hotel”, a mai spus cunoștința celor doi.

Un alt anunț a fost postat și miercuri la amiază pe grupul Destinatia mea: Vama Veche!, iar cei care au detalii despre Gabriela Jercan și iubitul ei, Cosmin Popa.

Citeste si   PRIMUL proiect care configurează un ECOSISTEM PARTICIPATIV pentru rezolvarea PROBLEMELOR orașului

O altă persoană a postat miercuri la amiază un anunț prin care solicită informații despre tinerii care au dispărut fără urmă și au telefonul închis.

„Cele două persoane au dispărut de câteva zile. Dacă le-a văzut cineva şi poate oferi informaţii despre ele sunt rugate să sune la nr. de telefon 0724386336 / 0761645679 / 0748894507 Mulţumesc mult!”, se arată în mesajul postat pe grupul de Facebook.

Citeste si   PRIMUL proiect care configurează un ECOSISTEM PARTICIPATIV pentru rezolvarea PROBLEMELOR orașului

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ