Share

O femeie a furat un bebeluş din burta unei tinere mame, după ce a i-a tăiat acesteia pântecul. Femeia în vârstă de 20 de ani era însărcinată în 37 de săptămâni şi a fost găsită cu burta tăiată şi fără suflare.

Joelma Silva, 22 ani, şi complicele ei Alex Carvalho, 18 ani, au fost prinşi de poliţişti câteva ore mai târziu. Bebeluşul era alături de cei doi ucigaşi şi era în stare bună, suferind doar o zgârietură superficială la cap, potrivit libertatea.ro

Citeste si   OMS: Două milioane de morţi "probabili", dacă nu se face totul pentru combaterea pandemiei

Cuplul a ademenit victima însărcinată în luna a noua într-o localitate izolată din jungla amazoniană. Femeia a murit în chinuri groaznice, în timp ce copilul i-a fost răpit printr-o operaţie improvizată de cezariană.

Criminalii au mărturisit tot, declarând că motivul pentru o asemenea faptă a fost că ucigaşa avea probleme de sănătate care o împiedicau să păstreze o sarcină şi era disperată să găsească un copil pentru soţul său. De asemenea, Joelma Silva a declarat că nu ştia că femeia care purta bebeluşul va muri.

Citeste si   SUA: Preşedintele Donald Trump intenţionează să o numească la Curtea Supremă pe Amy Coney Barrett (CNN)

Copilul a fost dus la un spital local şi va fi dat în grija unei mătuşi. Cei doi suspecţi au fost acuzaţi de crimă şi rămân în custodia poliţiei.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ