Share

 

Marin Turcu, de 52 de ani, a fost internat pe 19 septembrie la Spitalul Județean de Urgență Pitești, cu simptome de COVID-19, fiind confirmat pozitiv a doua zi. El a fost internat pe secția de Terapie intensivă, cu probleme respiratorii, având 90% din plămânul drept afectat precum și alte boli grave.

Familia lui Marin Turcu acuză medicii de malpraxis și urmează să depună o plângere la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, potrivit jurnaluldearges.ro. Rudele reclamă greșeli ale medicilor și asistenților din spital care s-au ocupat de pacient.

Citeste si   VIDEO Miercuri, la ora 18:00 "Spovedania lui Rizea": Cum "l-a negociat" Ponta pe Crin Antonescu și l-a înjunghiat pe la spate

„Până pe data de 26 septembrie, din spusele medicilor, starea lui era uneori staționară, uneori evolua în bine, doar că el îmi trimitea mesaje pe telefon, chiar și apeluri, că nu se simte bine deloc. (…) Zilele trecute acuza dureri foarte mari abdominale. (…) În data de 28.09 am sunat din nou să aflu starea lui (…), mi s-a spus că starea lui este chiar foarte bună, că l-au trecut de la mască cu ventilație la masca simplă de oxigen, saturația lui fiind favorabilă. Astăzi, 29.09 (marți – n.red.), la ora 7 dimineața, m-au sunat de la reanimare spunându-mi că tatăl meu a decedat și că de fapt starea lui era critică, în urma analizelor reieșind că 90% din plămânul drept este afectat, au depistat și un diabet și pancreatită. (…) Consider că analizele trebuiau făcute la începutul internării, până să fie început tratamentul”, a declarat fiica președintelui ALDE din Bascov, conform jurnaluldearges.ro.

Citeste si   VIDEO Klaus Iohannis, după ședință de urgență la Cotroceni: Situația epidemiologică se agravează constant. Ne așteaptă o perioadă foarte dificilă

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ