Share

Directorul piețelor de negăsit! Ce credeți domnule Primar Chirica, anunțăm departamentul de persoane dispărute al Poliției sau se rezolvă doar cu o evaluare administrativă?

Incredibil! Timp de o săptămână, echipa redacției Bună Dimineața Iași l-a cautat pe directorul piețelor Cristian Starica!

Domnule director Cristian Stărică… respectați vreodată programul de muncă sau încercați să vă reprofilați în altă direcție? Uitasem că mai aveți un plan de rezervă și sunteți asigurat financiar și la Politehnica Iași (CSM), în calitate de vicepreședinte.

Citeste si   La UAIC va fi CONSTRUIT un nou cămin STUDENȚESC

Găsit cu mare greutate la telefon, domnia sa parcă fuge de o declarație publică. Ce se întâmplă oare? Ne-a rugat ironic să facem un sondaj a piețelor, declarând că e foarte mulțumit de situația piețelor ieșene.

Am făcut sondaj și comercianții chiar nu sunt deloc mulțumiți. Minciuni pe față!

Domnule Stărică, vă onorează să vă ascundeți în spatele fustelor doamnelor secretare? 

Citeste si   Iată CUM BLOCHEAZĂ directorul Virgil BABÂI dezvoltarea comunei DOBROVĂȚ!? S-au obținut 28 din cele 29 de AVIZE

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ