Share

Președintele ales al SUA, Donald Trump, a declarat, miercuri, că nu este sigur dacă va avea relații bune cu liderul rus Vladimir Putin, după ce se va instala la Casa Albă, pe 20 ianuarie, transmite DPA. 

“Nu știu dacă mă voi înțelege bine cu Vladimir Putin”, a declarat Trump, în conferința de presă susținută la Trump Tower, din New York.

Citeste si   Caricaturi: Un înalt responsabil al ONU cere ''respect reciproc''

“Dacă Putin îl place pe Donald Trump, consider acesta un avantaj, nu un dezavantaj, pentru că avem o relație oribilă cu Rusia”, a mai spus viitorul președinte american.

În aceeași conferință de presă, el a admis anterior că atacurile cibernetice împotriva Partidului Democrat în timpul campaniei electorale au fost comise de Rusia, relatează agerpres.ro. El a afirmat însă că informațiile neverificate despre legăturile pe care le-ar avea cu Rusia “nu ar fi trebuit publicate niciodată”, acest gest fiind “o rușine” din partea unor “oameni bolnavi”.

Citeste si   Atacul de la Nisa: Franţa lansează un 'mesaj de pace lumii musulmane'

 


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ