Share

Conform unor informații din interiorul partidului PLUS, filiala Rediu, se pare că s-au cumpărat, pentru a dota o scoală din comună, 44 de computere, 30 de birouri și 20 de dulăpioare, însă unele dintre aceste piese de mobilier nu au mai fost trimise, urmând a fi păstrate de membrii partidului.

Donațiile au fost deturnate chiar de către Ciprian Grosu, președintele filialei USR Rediu și candidatul USR – PLUS la Primărie

Mai exact, campania “Sprijinim învățământul local” a început pe Facebook în octombrie 2019, când Ciprian Grosu a anunțat că va fi dotată o școală gimnazială din comuna Rediu, pe o perioadă mai mare de timp, motiv pentru care strângerile de fonduri s-au prelungit pentru anul acesta.

Citeste si   Eugen Pîrvulescu: Unica șansă a județului Teleorman este o administrație liberală. PSD a umilit oamenii și i-a ținut în sărăcie

Însă, se pare că învățământul local nu este sprijinit până la capăt, având în vedere că mai marii partidului și-au însușit obiectele care trebuiau să fie destinate elevilor.

Într-un mesaj redirecționat pe Whats App, se poate observa cum însuși președintele filialei nu are nici o problemă în a-și însuși o parte din bunuri, pentru a le folosi la noul sediu din localitatea Breazu al partidului.

Citeste si   Gabriel Mutu: Oamenii vor să vadă proiecte concrete, vor să vadă o bună administrație

Mai mult decât atât, mai mulți membrii chiar s-au lăsat fotografiați, neavand nici măcar dorința de a le ascunde de ochii lumii. Aceștia au fost văzuți în timp ce socializau chiar lângă afișul candidatului Grosu la primărie.

Se pare că interese și confortul propriu sunt mai presus decât un învățământ la standarde europene, pentru câțiva elevi care vor să învețe.

Citeste si   Gabriel Mutu: Am construit 246 de locuințe sociale și am demarat programe concrete pentru familiile tinere și pentru vârstnici

 


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ