Share

Joi, 5 decembrie, Mircea Manolache va apărea în fața judecătorilor. Este pus sub urmărire penală pentru lovirea unei femei

Judecătoria Iași a stabilit primul termen al procesului penal în care este judecat Mircea Manolache, actualmente consilier județean din partea UNPR. Consilierul este pus sub acuzare pentru lovire asociată cu alte violențe.

Dosarul penal va începe pe data de 5 decembrie 2019. Procurorii ieșeni l-au anchetat și trimis în fața judecătorilor pe Manolache, după ce ar fi agresat o clientă a atelierului auto pe care acesta îl deține.
În luna august 2017, Laura S. a contractat serviciile firmei lui Mircea Manolache, specializată în asigurarea reparațiilor auto.

Citeste si   SITE-ul de CAMPANIE al PNL Iași are un NOU ADMINISTRATOR! Sora lui Costel ALEXE, Adina DURA conduce ”PULSULUI IEȘEAN”?

După o perioadă fără vreun răspuns din partea service-ului, femeia a sunat să vadă care este stadiul reparațiilor. Atunci a avut “plăcerea” să îl întâlnească pe Manolache

A fost amânată în repetate rânduri, până a decis să meargă personal la fața locului.

Clienta a încercat să obțină o serie de lămuriri din partea mecanicilor referitoare la stadiul lucrărilor și a solicitat o serie de răspunsuri legate de întârzierile produse. În acel moment, Mircea Manolache care se afla în fața firmei ascultând discuția, ar fi avut o intervenție violentă în primă fază la nivel verbal.

Citeste si   Au fost emise ORDINELE de constatare a ÎNDEPLINIRII condițiilor LEGALE de constituire a CJ Iași și CL Iași

Clienta a incercat să îl filmeze cu telefonul, moment în care Consilierul Județean, Mircea Manolache ar fi bruscat-o încercând chiar să o deposedeze de telefonul mobil. Mai departe s-a ajuns la o altercație în urma căreia, clienta ar fi avut nevoie de două zile de îngrijiri medicale, atestate printr-un certificat medico-legal.

Ulterior, anchetatorii ieșeni au finalizat cercetările în acest caz, iar dosarul a ajuns pe masa judecătorilor.

Citeste si   BURSE pentru 40 la sută dintre STUDENȚII de la USAMV IAȘI

Prin ordonanța procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale împotriva numitului Manolache Mircea, pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. S-a dispus trimiterea în judecată a inculpatului Manolache Mircea pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe față de persoana vătămată Laura S.”, au precizat organele de anchetă.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ