Share

Evenimente rutiere cercetate de polițiști

La 15.09.2020, în jurul orei 00.40, în timp ce conducea autoturismul pe varianta ocolitoare a municipiului Suceava – V02P, la ieșirea din parcarea special amenajată pe sectorul de drum respectiv, aflată pe partea dreaptă a drumului, un localnic de 22 de ani a schimbat direcția de mers prin viraj stânga, încălcând marcajul longitudinal continuu și a intrat în coliziune cu autoturismul condus de un bărbat de 27 de ani din judeţul Botoşani.

Citeste si   Situația EPIDEMIOLOGICĂ la nivelul județului SUCEAVA! 5244 de PERSOANE declarate VINDECATE de COVID -19

Din accident a rezultat rănirea unei femei de 24 de ani, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 22 de ani din municipiul Suceava și a unui bărbat de 49 de ani din județul Botoşani, pasager în autoturismul condus de bărbatul de 27 de ani, care au fost transportați cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testați de polițişti cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Citeste si   INCENDIU la un autoturism, pe rază localității HORODNIC de SUS

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

           

           

La 15.09.2020, ora 18:30, în timp ce conducea autoturismul pe strada Pârâul Buciumeni din municipiul Fălticeni, la intersecția cu strada Eugen Lovinescu un localnic de 36 de ani a depășit fără să se asigure autoturismul condus de un localnic de 55 de ani, intrând în coliziune cu acesta, după care a fost proiectat într-un stâlp electric.

Citeste si   Suceava: Un mort şi patru răniţi după coliziunea a două autoturisme, la Milişăuţi

Din accident a rezultat rănirea conducătorului auto de 36 de ani, care a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testați de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

 

        


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ