Share

Evenimente rutiere cercetate de polițiști

La 21.09.2020, în jurul orelor 08.40, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 178 D pe raza localităţii Arbore, la intersecția cu DN 2 K un localnic de 49 de ani nu a respectat semnificația indicatorului „Stop” și nu a acordat prioritate de trecere bicicletei condusă pe drumul prioritar de către o femeie de 64 de ani, intrând în coliziune cu aceasta.

 În urma impactului biciclista a fost rănită, fiind transportată cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

 Ambii participanţi la trafic au fost testaţi de poliţişti cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, după care, la spital, conducătorului auto i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

 

La 21.09.2020, în jurul orelor 10:10, în timp ce conducea autoutilitara pe DN 2E, în localitatea Ratoş, un bărbat de 29 de ani a intrat în coliziune faţă-spate cu autoturismul condus de o femeie de 29 de ani din comuna Şcheia, oprit pentru a acorda prioritate de trecere autoturismelor care circulau din sens opus.

Citeste si   A CONCURAT într-un SCAUN cu ROTILE și a CÂȘTIGAT medalia de aur la Campionatele Mondiale de Juniori la Culturism și Fitness! VEZI cine este suceveanul

Din impact conducătoarea auto a fost rănită, fiind transportată cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital ambilor conducători auto li s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

 

Dosare penale la regimul rutier

 

La 21.09.2020, în jurul orei 01.20, un echipaj rutier din cadrul Secţiei 14 Poliţie rurală Vama a oprit pentru control pe DJ 176 pe raza comunei Vatra Moldoviței autoturismul condus de un bărbat de 56 de ani din municipiul Suceava.

Întrucât emana halenă alcoolică, a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii  infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanţe”, ce va fi soluţionat procedural.

 

La 21.09.2020, în jurul orei 03.00, o patrulă din cadrul Poliţiei municipiului Suceava a oprit pentru control pe strada Grigore Antipa din localitate  autoturismul condus de un bărbat de 36 de ani din oraşul Broşteni.

Citeste si   VEZI situația EPIDEMIOLOGICĂ la nivelul țării! Pe teritoriul ROMÂNIEI, au fost CONFIRMATE 217.216  cazuri de persoane INFECTATE cu noul coronavirus

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanţe”, ce va fi soluţionat procedural.

 

 

La data de 21.09.2020, în jurul orelor 22:05, o patrulă din cadrul Poliţiei municipiului Suceava a oprit pentru control pe strada Calea Obcinelor din localitate, motocicleta condusă de un localnic de 17 ani.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au constatat faptul că, tânărul de 17 bani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto, iar motocicleta nu este înmatriculată.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere” , „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat” și „punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat”, ce va fi soluţionat procedural.

Citeste si   28.901 acțiuni de CONTROL și AMENZI în valoare de 3.753.600 de lei aplicate de inspectorii de muncă de la data intrării în vigoare a Legii nr. 55/2020 

 

La 21.09.2020, orele 22.50, o patrulă din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Adâncata a oprit pentru control  pe D.J.291A în comuna Zvoriştea autoturismul condus de un bărbat de 35 de ani din municipiul Suceava.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au constatat că, bărbatul de 35 de ani are permisul de conducere suspendat pentru abateri la regimul rutier.

Întrucât emana halenă alcoolică, bărbatul de 35 de ani a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0.40 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost sancţionat contravenţional, iar ca măsură complementară i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice pe o durată de 90 de zile.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluţionat procedural.

 


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ