Share

21 persoane au fost reţinute până acum în dosarul CFR Marfă, iar prejudiciul ar fi de 6,3 milioane de euro, conform procurorilor

Suspecţii, printre care şi directori ai companiei, au fost audiaţi toată noaptea la sediul DIICOT Timişoara, conform Digi 24, iar printre cei reținuți s-ar număra și fostul director general al CFR Marfa Mihut Crăciun.


CITEȘTE ȘI …

Conducerea CFR Marfă a fost ridicată de MASCAȚI. Prejudicii de 3,6 miloane de euro


Acum ceva mai bine de un an, la jumătatea lui aprilie, ofițeri sub acoperire de la Crimă Organizată Timișoara le stricau, după o lungă perioadă de supraveghere, afacerile unor indivizi care furau, cu canistrele, combustibil din locomotivele CFR Timișoara, conform libertatea.ro.

Zeci de mecanici, lideri de sindicat, ba chiar și un polițist de la ”Transporturi” erau implicați în ”combinația” care, în ani, le-ar fi adus peste un milion de euro.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ