Share

Dosarul deschis de Parchetul General în care a fost audiat fostul preşedinte Traian Băsescu pentru retrocedarea mai multor case din centrul Capitalei în 2003, de pe vremea de când era primar general, a fost clasat, potrivit reprezentanţilor Parchetului.

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PÎCCJ) au precizat, pentru MEDIAFAX, că dosarul deschis de Parchetul General în care a fost audiat fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, pentru retrocedarea mai multor case din centrul Capitalei, în 2003, de pe vremea când era primar general, a fost clasat.

Citeste si   CARACATIȚA de afaceri din spatele lui Maricel POPA! Cum își MASCHEAZĂ acționariatul (Ep. III)

Fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, a fost audiat, la începutul lunii mai, la sediul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PÎCCJ). Întrebat, la ieşirea din Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, cum s-a făcut retrocedarea respectivă, fiind vorba de 66 de imobile într-o zi, fostul preşedinte a răspuns: “În condiţiile legii”.

Citeste si   Răzbunare cruntă! Marius BODEA l-a dovedit IMPOSTOR pe "doctorul" Costel ALEXE

Dan Apostol, avocatul fostului preşedinte al României, a declarat atunci, pentru MEDIAFAX, că acesta a dat o declaraţie scrisă, de martor.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ