Share

Doua adolescente din Iasi au fugit de acasa de frica profesorului! Unde au fost gasite fetele dupa trei zile 

Gest socant din partea unor adolescente in varsta de 15 ani! I-au facut un cont fals de socializarea profesorului lor, fara sa-si imagineze ca dascalul va afla. Cand totul a iesit la iveala, fetele au fugit de la scoala si nici acasa n-au mai ajuns seara.

Cautari disperate in judetul Iasi! Politistii, pompierii si cativa localnici din Chicerea au luat la pas drumul de la marginea satului in cautarea unei copile in varsta de 15 ani, eleva in clasa a opta, disparuta in urma cu trei zile. Si parintii lor au scotocit campul in cautarea fetei care de trei zile este data disparuta. A PLECAT DE FRICA PROFESORULUI?

Citeste si   A11-a EDIȚIE a festivalului „SERILE FILMULUI ROMÂNESC” continuă și pe timp de PANDEMIE!

Totul ar fi inceput dupa ce fata impreuna cu o colega de clasa i-ar fi creat o pagina falsa de Facebook, cu numele profesorului lor de Istorie.

Pe acel cont de socializare, cele doua eleve ar fi postat mai multe fotografii cu dascalul, dar si cu sotia acestuia. Marti, cand fetele au ajuns la ore, profesorul le-ar fi amenintat. “Profesorul le-a luat intr-o clasa, fara sa anunte pe nimeni. Acolo, in clasa respectiva, nu a fost nimeni, decat el si cu dansele.Trebuia sa cheme si alt profesor, asa era normal. Au fost amenintate”, povesteste tatal uneia dintre fete.

Citeste si   A11-a EDIȚIE a festivalului „SERILE FILMULUI ROMÂNESC” continuă și pe timp de PANDEMIE!

Dupa terminarea orelor, cele doua fete au plecat de la scoala si…duse au fost. Dupa ce au petrecut o noapte sub cerul liber, in camp, la mai bine de 20 de kilometri de satul in care locuiesc, ieri, la aproape 24 de ore de la disparitie, au fost vazute de un localnic. “Un sofer care se deplasa de la Iasi spre Mosnea le-a intalnit pe traseu, chiar la sfarsitul localitatii Chicerea.

Citeste si   A11-a EDIȚIE a festivalului „SERILE FILMULUI ROMÂNESC” continuă și pe timp de PANDEMIE!

Una dintre copile a fost convinsa sa urce in masina, sa vina la Mosnea, cealalta s-a speriat si a fugit”, a declarat primarul comunei.  S-a dus in padure si a petrecut inca o noapte sub cerul liber. In aceasta dimineata, in jurul orei patru, copila de 15 ani a fost gasita de un alt sofer care trecea cu masina pe drumul de la marginea localitatii.

Omul a dus-o pe adolescenta la postul de politie. Copila este in stare buna, insa i se vor face investigatii medicale. De cealalta parte, profesorul a amenintat ca va face reclamatie la politie impotriva celor doua adolescente.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ