Share

Un incendiu de proporţii a distrus două depozite din localitatea Baloteşti, din Ilfov: unul de mobilă şi celălalt de mase plastice.

Flăcări uriaşe, de peste 10 metri, au mistuit în total o suprafaţă de 7.000 de metri pătraţi, iar fumul dens s-a văzut, de la kilometri distanţă. 16 autospeciale au fost trimise să stingă focul. Intervenţia militarilor a fost îngreunată de vântul puternic. Din fericire, nu au fost victime.

Incendiul a izbucnit marți seara în jurul orei 19.15, la intrarea în localitatea Baloteşti.

16 autospeciale au fost trimis la fata locului pentru a stinge incendiul, care a cuprins o suprafata de 7.000 de metri patrati.

Citeste si   Ce spun primarii IEȘENI după finalizarea ALEGERILOR LOCALE? Dan NIȚA: „În noul mandat vom încerca să schimbăm fața comunei noastre”

1.000 de persoane de la Therme, complex care se afla in apropiere de locul incendiului, au fost evacuate pentru propria lor siguranta.

Garda Naţională de Mediu a fost şi ea prezentă la faţa locului şi monitorizează situaţia. Aceasta a precizat că nu au fost eliberate substante periculoase in atmosfera.

 


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ