Share

Preotul care vrea să îmbrace şi să încalţe în pragul iernii peste 1.000 de copii.

Campania umanitară „Fii bun de Crăciun” este proiectul și inițiativa preotului Damaschin înainte de intrarea în Postul Crăciunului.

Preotul misionar de la Maternitatea „Cuza-Vodă” din Iaşi îi îndeamnă pe români să i se alăture şi să-l ajute să îmbrace şi să încalţe peste 1.000 de copii sărmani din judeţul Iaşi.

Citeste si   February’s Moonstruck! Ediția a V-a a concursului de FELICITĂRI și scrisori de DRAGOSTE în limba engleză

„M-am hotărât prin această campanie, să ajut mamele și copiii aflați în dificultate din maternitate. Acesta a fost primul pas din prima campanie.

Când trebuiau să plece acasă, mamele respective primeau haine, bunuri materiale și tot ce aveau nevoie prin intermediul campaniei și mamele solicitau și sprijin pentru copiii de acasă. Atunci am plecat cu câteva zeci de familii.

De la an la an, aceste mame nu ne-au uitat și nici noi nu le-am uitat. Ne-am gândit și de Crăciun și de Paști și de 15 septembrie să îmbrăcăm în ultimii ani 1000 de copii, copii care nu au efectiv nimic.

Dacă în mod tradițional, de Crăciun se oferă dulciuri, fructe, noi am renunțat de mult la această  idee și le oferim copiilor tot ce au nevoie, iar numărul copiilor este în creștere, aproximativ 2000”, a declarat Preotul Dan Damaschin pentru redacția ziarului „BunăDimineațaIași”.

Copiii pot fi ajutaţi prin donaţii online sau prin donaţii trimise prin poştă la biserica Maternităţii „Cuza-Vodă” din Iaşi.

Citeste si   Important pentru IEȘENII cu probleme MEDICALE! Din luna martie, vor putea BENEFICIA de terapii la cele mai înalte STANDARDE

 


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ