Share

Noul manager al Spitalului de Boli Infecţioase va fi Dr. Florin ROȘU. 

Dr. Florin ROȘU a coordonat secția exterioară de la Spitalul Mobil Suport Covid-19 de la LEȚCANI. Totodată, Dr. Florin ROȘU este coordonatorul Compartimentului de Terapie Intensivă de la Spitalul de Boli Infecțioase ”Sf. Parascheva” din Iași.

”Sunt sigur că în cel mai scurt timp vom operaţionaliza toate problemele existente. Din nefericire, dinamică a îmbolnăvirilor ne face că deficitul de personal să crească. Vă pot asigura că toţi pacienţii care au avut nevoie de îngrijire au avut parte de aceasta. Spitalul de la Leţcani este un spital de campanie, nu este adaptat condiţiilor epidemiologice. Am depus eforturi ca să operaţionalizam spitalul. Vom face în aşa fel încât să-l operaţionalizam. Nu vă ascund faptul că la 8.30 toţi şefii de secţie ATI din Iaşi avem o întâlnire şi discutăm cazurile.

Îmi fac timp să discut cu toată lumea, şi cu aparţinătorii şi cu presa. Este prematur să ne pronunţăm de schimbarea echipei. Este prima zi în care mi-a făcut onoarea şi m-a numit ca manager. Să treacă câteva zile să iau cele mai corecte decizii atât pentru spital, cât şi pentru pacienţi”, a declarat DR. Florin ROȘU.

 

Citeste si   Atitudine INUMANĂ a companiei VEOLIA față de ieșeni! Zeci de familii DECUPLATE de la căldura la -17 grade

Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ