Share

Celebra actrită, Draga Olteanu Matei se află în continuare internată la secția de terapie intensivă a spitalului „Sf. Spiridon” din Iași. Starea acesteia nu dă semne că s-ar îmbunătăți.

Actrița a suferit o hemoragie digestivă superioară, iar din cauza vârstei înaintate și a celorlalte afecțiuni, recuperarea este lentă.

Prof. Dr. Diana Cimpoeșu, medicul șef al UPU-SMURD a declarat că starea de sănătate a actriței rămâne una gravă. Artista se află în continuare la secția ATI a spitalului,  iar medicii fac toate eforturile necesare pentru menținerea funcțiilor vitale.

„Starea pacientei este staţionară. Se află în continuare în terapie intensivă cu suport respirator şi hemodinamic. Este o pacientă extrem de fragilă, 87 de ani, care necesită în continuare menţinerea funcţiilor vitale. Este o patologie complexă cardiacă, suprapusă cu o urgenţă gastrointestinală, cu patologie endocrină, o patologie cronică de foarte mulţi ani, care acum s-a acutizat prin pierderea masivă de sânge.

De aceea, după cum v-am spus de această dată, cu suport ventilator, cu suport hemodinamic, cu o îngrijire şi o monitorizare atentă, starea dumneaei foarte fragilă se poate schimba de la minut la minut” , a declarat medical Diana Cimpoeșu.

Îndrăgita actriță, Draga Olteanu Matei a fost mutată de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Piatra Neamț cu o zi înainte de tragedia provocată de incendiul devastator ce a avut loc acolo.

Citeste si   Argumentele de LEGALITATE acuza deciziile CONDUCERII Institutului SOCOLA (partea II)

Artista a avut mare noroc , deoarece aceasta se afla chiar în secția ATI a Spitalului  Județean din Piatra Neamț și ar fi putut fi victima incendiului. Din fericire, faptul că a fost transferată de urgență la Spiatalul Sfântul Spiridon din Iași i-a salvat viața.


Share

LĂSAȚI UN MESAJ