Share

Dragnea: Informația că PSD îl susține pe Geoană la șefia SIE nu e reală

Până acum nu s-a discutat despre acest lucru în partid, a declarat luni liderul social-democraților, Liviu Dragnea.

El a adăugat că nu a discutat luni, la Cotroceni, cu șeful statului despre șefia SIE, pentru „că nu era cazul”.

„Și mie mi-a zis cineva că știe din surse sigure că PSD îl susține pe Mircea Geoană. Eu nu am discutat cu nimeni despre subiectul ăsta, deci informația nu e reală. Eu credeam că sunt cea mai sigură sursă din PSD. Nu am discutat subiectul ăsta, nici în partid, nici cu altcineva despre Mircea Geoană”, a afirmat Liviu Dragnea, într-o emisiune televizată, potrivit Agerpres.

În opinia acestuia, trebuie numit cineva la șefia SIE, serviciu care în prezent funcționează în mod profesionist, potrivit digi24.ro.

„Cred că nu arde, dar nici nu cred că mai poate fi amânat foarte mult. Și acea instituție așteaptă cred să aibă un șef votat în Parlament. Cred că și serviciile partenere așteaptă lucrul ăsta. Și cred că, într-o perioadă rezonabilă, președintele va da un semn. Sper să nu ajungem în situația în care vine o hârtie în Parlament… Dar nu cred, a și spus președintele că vom avea o discuție. SIE funcționează. Totuși, trebuie umplută schema”, a adăugat liderul PSD.


Share
Citeste si   „Legile puterii”. Alexandru Rafila anunță că 10% din populație va trece prin COVID-19, până în luna următoare
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ