Share

Continuă discuția în contradictoriu între Liviu Dragnea și vicepreședintele PSD, Mihai Chirica, cu privire la cât a scăzut PSD în sondaje după scandalul OUG 13.

După ce liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri că nu crede în sondajul invocat de vicepreședintele Mihai Chirica, potrivit căruia popularitatea social-democraților a scăzut cu 2-3%, primarul Iașului îi dă replica.

„Nu știu ce casă de sondare are domnul Chirica. Eu am văzut un alt sondaj acum două seri. Nu cred în ce spune Chirica. Nu asta are importanță acum. Am văzut alt sondaj de o casă de sondare respectabilă. Arată aproape neschimbat, cu câteva procente în jos, 2-3 procente în jos la PSD”, a declarat Liviu Dragnea.

În replică, Mihai Chirica a venit imediat cu explicația:

E normal. Rezultatul din Teleorman nu seamănă cu rezultatul din Iași. Noi suntem oraș universitar, avem o mare masă de intelectuali aici. Suntem peste 100.000 de intelectuali într-o populație peste 300.000. Prin urmare, e normal la noi să se vadă mult mai clar decât se vede în alt județ din România sau în județe similare cu cel din zona Teleormanului”, a spus Mihai Chirica, la Radio Hit.


Share
Citeste si   Ultima zi de pelerinaj la Patriarhie: politicienii au venit la SF Dimitrie. Marcel Ciolacu s-a închinat la racla cu sfintele moaște - VIDEO
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ