Dacă voi nu mă vreți, eu vă vreau!

Călăuzit parcă de această replică din celebra operă “Alexandru Lăpușneanul” scrisă de Costache Negruzzi, liderul PSD a hotărât să le dea o lecție ieșenilor.

Cu ocazia alegerilor din cadrul PSD Iași desfășurate în 20 aprilie, Liviu DRAGNEA alături de colegii săi social-democrați au primit o lecție aspră și dureroasă din partea ieșenilor.

“Alegerile” pentru numirea Președintelui PSD Iași au semănat izbitor de mult cu cel de-al 12-lea CONGRES al PCR.

În timp ce unii social-democrații, total dezprinși de realitate, se alegeau între ei, străzile Iașului aflate în apropierea Teatrului de copii “Luceafărul” – unde au avut loc alegerile PSD Iași – fierbeau.

Nemulțumirea manifestanților a fost atât de mare încât social-democrații ieșeni au fost nevoiți să cheme o fanfară pentru a acoperi scandările mulțimii.

Cu această ocazie am putut redescoperi geniul DIVERSIONISTULUI Marius OSTAFICIUC

Actual Președinte al ATOP Iași, care în anii trecuți a organizat și mitingul împotriva celor care manifestau pentru replantarea teilor.

Vă mai amintiți cum îi pregătea Ostaficiuc pe tinerii social-democrați să deturneze protestele ieșenilor care doreau replantarea teilor pe Ștefan cel Mare? Între timp, pentru că este un social-democrat de nădejde și pentru că are nevoie de asemenea aptitudini în jurul său, Maricel POPA l-a numit pe Marius Ostaficiuc, Președinte al Organizației Municipale a PSD Iași și Președinte al ATOP IAȘI (Autoritatea Teritorială pentru Ordine Publică).

Marius Ostaficiuc, diversionistul de la PSD Iași, este incompatibil

Organizațiile civice din Iași nu acceptă încercarea lui DRAGNEA de a mai ține la respect IAȘUL și MOLDOVA

Atitudinea sfidătoare a liderului PSD, Liviu Dragnea și a conducerii de la IAȘI se lovește de rezistența tot mai hotărâtă a societății civile din IAȘI.

Iașul pare determinat să nu mai accepte izolarea în care PSD a ținut Moldova și Iașul în ultimii 30 de ani.

După 3 decenii de guvernare neîntreruptă a PSD, IAȘUL a ajuns cel mai sărac dintre marile orașe, la o distanță rușinoasă după București, Constanța, Cluj și Timișoara. Societatea civilă pune acest regres al Iașului pe umerii guvernării locale asigurate de PSD la Iași. Un monopol politic în toată MOLDOVA, care le-a adus liderilor PSD voturile necesare guvernărilor succesive pe care le-au avut la nivel central.

Voturi pe care PSD le-a considerat un bun cuvenit, pentru care nu au fost dispuși să ofere Moldovei nici măcar o autostradă care să interconecteze la nivel de infrastructură rutieră regiunile istorice ale României.

Pentru această atitudine sfidătoare, PSD va plăti un preț greu din punct de vedere politic începând cu acest rând de alegeri și continuând cu cele prezidențiale, locale și parlamentare.

LĂSAȚI UN MESAJ