Share

Un episod incredibil, petrecut undeva la începutul lui 2018, va rămâne, cu siguranță, în memoria pietrenilor. La acea vreme, primarul municipiului Piatra Neamț, Dragoș Chitic, a inaugurat cu fast o toaletă dintr-o școală terminată, însă, cu un an înainte! Imaginile surprinse de presa locală îl aratau pe edil cum tăia o panglică tricoloră. 

La evenimentul fastuos au participat oficiali, profesori și elevi. Momentul în care primarul taie panglica tricoloră pusă pe ușa unui WC a fost imortalizat în mai multe fotografii care, de altfel, au ajuns și pe contul lui de Facebook.  

Citeste si   El este MARICEL POPA, cel mai SLAB președinte al județului IAȘI

“Astăzi am participat, la invitația conducerii Școlii Gimnaziale “Elena Cuza”, la inaugurarea unei investiții finanțate de primăria pietreană, realizată la sfârsitul anului trecut. Mă bucur când văd implicare din partea conducerii unităților școlare, precum și dorința asociațiilor de părinți în asigurarea confortului elevilor. Împreună vom reuși să avem o infrastructură școlară modernă de care să se bucure elevii, cadrele didactice și părinții. În acest an voi trece pe la fiecare unitate școlară din oraș. Sunt convins ca astfel vom reuși să găsim soluții pentru orice problemă și vom avea cele mai ridicate standarde de calitate pentru infrastructura educațională din orașul nostru”, declara, la acea vreme, Dragoș Chitic.

Citeste si   El este MARICEL POPA, cel mai SLAB președinte al județului IAȘI

Nu știm dacă, în prezent, Chitic intenționează să-și onoreze comunitatea cu proiecte noi sau dacă vor fi tot unele reciclate. Firește, cu tot cu panglică protocolară… 


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ