Share

O mama de 30 ani din Republica Moldova, a socat intreaga comunitate prin gestul ei. In timpul mesei, aceasta si-a injughiat propriul fiu in varsta de 10 ani.

Femeia agresivă suferă de o afecțiune mintală. Ea a avut o criză în timp ce copilul era la masă. A pus mâna pe un cuțit și l-a înjunghiat în abdomen și în picior. Totul s-a întâmplat sub ochii bunicii copilului!

Citeste si   Turismul din Județul IAȘI continuă să fie AFECTAT grav de CRIZA sanitară: ”Sosirile ÎNREGISTRATE în structurile de primire TURISTICĂ în luna mai 2020 au însumat 1729 PERSOANE”

Femeia agresivă a realizat ce a făcut, a chemat salvarea, iar copilul a fost imediat transportat la spital.

Femeia își încuia copiii în coteț cu iepurii și cu găinile

Bunica a povestit momentele șocante.

„L-a înjunghiat. – De câte ori? – De trei ori, nu mai ştiu. – În ce regiune? – Unde a nimerit. – Şi-a pierdut cunoştinţa nepotul dumneavoastră? – L-am dus în braţe”, a relatat pentru publika.md Maria Zamfirova, bunica copilului.

Citeste si   Bugetarii comunei TIGĂNAȘI pleacă în VACANȚE de lux mascate, PLĂTITE din bani PUBLICI

Băiatul s-a ales cu răni grave în regiunea abdomenului şi la picioare şi a suferit două operaţii, informeaza observatortv.ro

Vecinii spun femeia avea deseori un comportament bizar. De multe ori, îşi încuia copiii în coteţ împreună cu iepurii şi găinile:

„Care mamă face aşa ceva? Nu înţeleg. Eu am patru copii, dar să fac aşa ceva… Nici măcar nu i-am lovit niciodată. Nu aş spune că băiatul este rău. Este un băiat bun, mama este rea.”

Citeste si   Ce se ÎNTÂMPLĂ dacă vrei să faci un simplu RETUR unui PRODUS? ”VIAMOND își bate joc de CLIENȚII săi”

Mama agresivă a fost reţinută pentru 72 de ore.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ