O mama de 30 ani din Republica Moldova, a socat intreaga comunitate prin gestul ei. In timpul mesei, aceasta si-a injughiat propriul fiu in varsta de 10 ani.

Femeia agresivă suferă de o afecțiune mintală. Ea a avut o criză în timp ce copilul era la masă. A pus mâna pe un cuțit și l-a înjunghiat în abdomen și în picior. Totul s-a întâmplat sub ochii bunicii copilului!

Femeia agresivă a realizat ce a făcut, a chemat salvarea, iar copilul a fost imediat transportat la spital.

Femeia își încuia copiii în coteț cu iepurii și cu găinile

Bunica a povestit momentele șocante.

„L-a înjunghiat. – De câte ori? – De trei ori, nu mai ştiu. – În ce regiune? – Unde a nimerit. – Şi-a pierdut cunoştinţa nepotul dumneavoastră? – L-am dus în braţe”, a relatat pentru publika.md Maria Zamfirova, bunica copilului.

Băiatul s-a ales cu răni grave în regiunea abdomenului şi la picioare şi a suferit două operaţii, informeaza observatortv.ro

Vecinii spun femeia avea deseori un comportament bizar. De multe ori, îşi încuia copiii în coteţ împreună cu iepurii şi găinile:

„Care mamă face aşa ceva? Nu înţeleg. Eu am patru copii, dar să fac aşa ceva… Nici măcar nu i-am lovit niciodată. Nu aş spune că băiatul este rău. Este un băiat bun, mama este rea.”

Mama agresivă a fost reţinută pentru 72 de ore.

LĂSAȚI UN MESAJ