Share

Există multă dragoste în „Acasă la tata.” Dragoste nespusă, ascunsă, trecută, prezentă, risipită, regăsită

Așa cum există și mult orgoliu, multă frustrare, multă mândrie și multă modestie, multă agresivitate și mult bun-simț. De aceea, atunci când este spus, adevărul doare. Și tot de aceea, minciuna doare la fel.

“Acasă la tata” este o piesă despre cei care nu câștigă. Nu despre cei învinși, ci despre cei care nu câștigă, sau, cum ar spune un personaj din piesă, despre cei care atunci când ajung la linia de start constată că „toți ceilalți au plecat deja”. Sunt oameni care au calități, au potențial, oameni care nu au făcut greșeli ireparabile.

Citeste si   Cercetați de polițiștii IEȘENI pentru FURT CALIFICAT

Nu sunt nici mai buni, nici mai răi ca alții, care totuși au noroc în viață. Ratarea lor nu are nimic excepțional. Prin lipsa de cauze spectaculoase, ratarea lor este ea însăși ratată. De fapt, nici nu e sigur că este vorba despre ratare. Este mai degrabă altceva, ceva pentru care nu s-a inventat încă un cuvânt, pentru că oamenii din piesa lui Mimi Brănescu pot găsi oricând argumente valabile pentru a demonstra că le este și bine și rău.

Citeste si   APIA efectuează PLATA ajutorului de stat în sectorul CREȘTERII ANIMALELOR

Piesa are loc sâmbătă, 1 februarie 2020, între orele 19:00-21:00, la Teatrul Naţional „Vasile Alecsandri”, Iaşi, este un spectacol nerecomandat copiilor sub 12 ani.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ