Share

Giuliano Stroe, sau micul Hercule, cum a fost supranumit cel mai puternic copil din România, trece printr-un necaz destul de mare. Băiatul ar putea fi obligat să renunțe la școală, pentru că microbuzul școlar cu care face naveta nu mai primește benzină din partea autorităților locale.

”De vreo două-trei săptămâni încoace, microbuzul școlar nu mai face tura cu copiii care termină la ora 13:00! L-am întrebat pe domnul director despre această problemă și mi s-a spus că nu sunt bani pentru a face cursa de la ora 13:00, așa că copiii trebuie să aștepte o oră! La școală, ca să ajungă acasă să mănânce, domnul director manâncă prânzul la ora 14:00 ? Nah.nah…nah.

De fapt, microbuzul școlii ar trebui să facă la ora prânzului trei curse și anume una la 12:00 cu cei care au 4 ore, o cursă la ora 13:00 cu cei care au 5 ore și o cursă la ora 14:00 cu elevii care au 6 ore. Eh! Dragi cetățeni, stimată audiență, primăria comunei Icoana nu mai are bani pentru motorină!”, a scris Iulian Stroe, tatăl micului Hercule, pe Facebook.

Giuliano Stroe a intrat în Cartea Recordurilor la vârsta de 5 ani, ca fiind cel mai puternic copil din lume, după ce a realizat un exercițiu extremd e dificil pentru vârsta lui.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ