Share

Dreptul la replică a omului de afaceri Cătălin TUDOSĂ, administratorul  SC Cat Construct Grup SRL

În urma articolului publicat de Ziarul ”Bună Dimineața Iași”, intitulat ”Dispreț pentru statul Român! Dezvoltatorul Cătălin TUDOSĂ a SECHESTRAT proprietatea STATULUI și acum vrea CHIRIE”, omul de afaceri Cătălin TUDOSĂ, și-a exercitat dreptul la replică.

Articolul a fost postat având la bază date concrete din instanță cu privire la dosarul 17647/245/2019, în care firma SC Cat Construct Grup SRL și TRANSGAZ SA se judecă.

Citeste si   TESTE rapide pentru COVID-19 în SPITALELE din România! Carmen DOROBĂȚ: ”Aceste teste RAPIDE vor fi orientate în SPECIAL către zonele de UPU”

SC Cat Construct Grup SRL este administrată de către omul de afaceri Cătălin TUDOSĂ.

Publicăm în continuare dreptul la replică transmis de Cătălin TUDOSĂ redacției Ziarului ”Bună Dimineața Iași”

Așa-zis om de afaceri, atitudinea dezvoltatorului imobiliar Cătălin Tudosă, cosmetizează de fapt comportamentul unui interlop.

”Îmi bag p*** în mă-ta și în toate amenințările mătii! Mai vorbim când te prind! Că te prind imediat. Mă p** pe ziarul tău și pe tot neamul tău de țăran împuțit”, a declarat Cătălin Tudosă. 

Limbajul acestui dezvoltator imobiliar, se datorează publicării de către Ziarul Buna dimineata Iasi a unor informații din dosarul nr. 17647/245/2019, în care este vizată firma pe care o administrează, SC Cat Construct Grup SRL.

Citeste si   5.343 cazuri NOI de persoane INFECTATE cu SARS – CoV - 2 pe teritoriul ROMÂNIEI

Dosarul a avut un nou termen

Dosarul 17647/245/2019, de care Tudosă afirma că este o speță veche a avut un nou termen pe data 07.02.2020.

Judecătorii obligă firma CAT CONSTRUCT GRUP SRL să ofere Societății TRANSGAZ, daune cominatorii.

”În temeiul art. 406 C.proc.civ., ia act de cererea de renunţare la judecata acţiunii civile având caobiect obligaţie de a face – daune cominatorii, formulată de reclamanta SOCIETATEA NATIONALA DE TRANSPORT GAZE NATURALE TRANSGAZ SA, în contradictoriu cu pârâta SC CAT CONSTRUCT GRUP SRL”, se arată în pronunțarea judecătorească.

Citeste si   TUIAȘI a fost cooptată într-un proiect de CERCETARE pentru dezvoltarea de TEHNOLOGII utilizate de Armata SUA

Ziarul ”Bună Dimineața Iași” își rezervă dreptul de a inainta o reclamație penală pe numele lui Cătălin Tudosă, un interlop care pozează în om de afaceri.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ