Share

Primăria comunei Gălănești demarează un proiect ce are în vedere reparația unui drum comunal pe o lungime de 1000 de m. Este vorba despre drumul comunal DC 50.

Astfel, administrația locală a comunei intenționează să repare o porțiune din drumul comunal DC 50 prin turnarea unui covor asfaltic de 5 cm, după ce în prealabil se vor efectua reparații prin plombare a gropilor din carosabil.

„Aici o să facem o reparație. Am finalizat contractul și probabil săptămâna viitoare începem proiectul. Termenul de execuție al lucrărilor este de două săptămâni. Este un strat de asfalt, este doar o reparație”, a declarat primarul comunei Gălănești, Mironescu Liviu.

Investiția este în valoare de 254800 RON, și va fi executată de S.U.C.T., din Suceava

De asemenea, proiecte ample mai au loc în comuna suceveană Gălănești. Primarul comunei reamintește de reabilitarea centrului social și a școlii de la Hurjuieni.

„Consolidăm un zid de sprijin în zona parcului Gălănești, lucrăm la reabilitarea centrului social, reabilităm școala de la Hurjuieni, aceste ar fi  cele mai importante pe care le avem în derulare”, încheie primarul comunei Gălănești, Mironescu Liviu.


Share
Citeste si   Ce spun PRIMARII din județul SUCEAVA după ALEGERILOR locale! Mugurel BOCANCEA, primar Todirești: ”Mulțumesc LOCUITORILOR din Todirești, echipei mele și domnului președinte Gheorghe FLUTUR”
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ