Share

S-a terminat asfaltarea drumului județean Budești-Hadâmbu. Cei doi kilometri reabilitați și modernizați au fost redați în întregime circulației.

“Turnarea asfaltului pe acest tronson a fost finalizată mai devreme decât era prevăzut în contract. Am verificat în permanență modul în care au fost făcute lucrările, iar locuitorii din comuna Mironeasa și credincioșii care vin la Mănăstirea Hadambu au la dispoziție acum un drum modernizat și trainic. Sperăm ca lucrările care trebuie realizate să se termine cu cel puțin o lună mai devreme decât termenul prevăzut în contract”, a precizat Maricel Popa, Președintele Consiliului Județean Iași.

Pe tronsonul supus modernizării vor fi realizați și 1000 de metri liniari de șanțuri betonate și aproape 3000 de metri liniari de șanțuri de pământ. Valoarea investiției este de 2,36 milioane de lei.

Citeste si   INVESTIȚIE în localitatea COMARNA! FERMIERII vor beneficia de o platformă pentru GUNOI DE GRAJD.

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ