Share

Cu privire la operationalizarea Spitalului Mobil COVID-19 de la Lețcani, conducerea Direcției de Sănătate Publică Iași asigură întreaga comunitate că s-au făcut toate demersurile necesare pentru asigurarea întregii funcționalități a acestei unități sanitare.

După evaluarea documentației de către specialiștii instituției noastre și după îndeplinirea tuturor cerințelor solicitate de către DSP Iași conform normelor în vigoare privind modul de amplasare a paturilor destinate persoanelor confirmate cu noul coronavirus și funcționarea modulelor din punct de vedere sanitar, precizăm că Direcția de Sănătate Publică Iași a eliberat autorizația sanitară de funcționare cu numarul 9741 din data de 18 septembrie 2020, cu respectarea în totalitate a legislației în vigoare.

Citeste si   BURSE pentru 40 la sută dintre STUDENȚII de la USAMV IAȘI

De asemenea, DSP Iași împreună cu Spitalul Clinic de Boli Infectioase „Sfanta Parascheva” Iasi, identifică in această perioadă toate solutiile pentru asigurarea resurselor umane necesare, in vederea  bunei functionări a acestei unităti sanitare.

Mai precizăm că sub coordonarea Instituției Prefectului Iași, Direcția de Sănătate Publică Iași împreună cu celelalte instituții, asigură populația că, dată fiind evoluția actuală a situației epidemiologice, se depun toate eforturile pentru ca Spitalul COVID de la Lețcani să devină operațional în cel mai scurt timp, pentru a veni în sprijinul persoanelor afectate de virusul SARS-CoV-2.

Citeste si   Au fost emise ORDINELE de constatare a ÎNDEPLINIRII condițiilor LEGALE de constituire a CJ Iași și CL Iași

Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ