Share

La nivelul judeţului Iaşi, situaţia persoanelor care au călătorit în zonele de risc este următoarea

Referitor la ancheta epidemiologică desfăşurată în cazul barbatului în vârstă de 38 ani din Iaşi, confirmat cu coronavirus pe data de 11.03.2020, internat în momentul de faţă la Spitalul de Boli Infecţioase “Sfanta Parascheva”din Iaşi, facem precizarea că potrivit datelor preliminare, persoana respectivă nu a fost prezentă în clubul “Time Out” din Iaşi, în data de 07.03.2020.

Citeste si   ARTĂ murală la Serviciul de AMBULANȚĂ Județean IAȘI

Până la acest moment, un număr de 43 persoane venite din Italia au fost plasate în carantină în spaţiile special amenajate. Acestea au ajuns in judeţul Iaşi prin convoaiele organizate dinspre punctele de trecere a frontiere din zona de Vest dar şi persoane ajunse pe Aeroportul Iasi. Toate persoanele sunt fără simptomatologie specifică.

Citeste si   Doctorandă a USAMV IAȘI oferă CONSULTANȚĂ personalizată online micilor FERMIERI

De asemenea, un număr de 735 persoane sunt izolate la domiciliu, fără simptomatologie specifică şi care sunt monitorizate zilnic de către medicii epidemiologi din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică Iaşi. Pana în prezent 1076 persoane au fost izolate la dominiciu la nivelul judetului Iasi.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ