Share

După o decizie a Ministerului Sănătății, medicul Vasile Cepoi se va întoarce la conducerea Direcției de Sănătate Publică Iași, după ce poziția a fost ocupată de Cătălina Benchea, care acum se va întoarce în funcția de șef al Serviciului RUNOS, din cadrul DSP Iași. Până în prezent, Vasile Cepoi a condus Autoritatea Națională de Management a Calității în Sănătate și a profesat la spitalul “C. I. Parhon” Iași.

Citeste si   CUM funcționează finanțările neoficiale ale partidelor? Speța viitorului deputat Marius MINEA rămas dator cu 230 000 euro la anturajul PNL IAȘI!

În perioada guvernului Ponta, acesta a fost Ministru al Sănătății, în contextul în care Raed Arafat a demisionat. Începând cu anul 2001, medicul Vasile Cepoi a ocupat mai multe funcții de conducere, dar și în Ministerul Sănătății. A ocupat postul de director al Casei de Asigurări de Sănătate Iași, în 2003 a fost secretar de stat în Ministerul Sănătății, iar din 2005 până în 2008 a fost numit director general executiv al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate. Prima dată când a obținut șefia DSP a fost în 2009, poziție pe care a avut-o până în 2012.

Citeste si   5.343 cazuri NOI de persoane INFECTATE cu SARS – CoV - 2 pe teritoriul ROMÂNIEI

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ