Share

Economistul Ioan Bîrliba, managerul Spitalului “Sfântul Spiridon” din IAȘI a anunțat că nu va mai candida pentru un nou mandat la șefia unității medicale.

“Pe 18 decembrie expiră mandatul meu de trei ani și iau în calcul să nu mai particip la un nou concurs. Poate este nevoie de sânge mai tânăr, poate oboseală a intervenit, consiliul de administrație a familiei a contat, simt nevoia să mai fiu alături de ei. Am 61 de ani, pot să mai fac şi altceva. Cu alte cuvinte, am să închei după 14 și jumătate în care am coordonat activitatea aici socotelile cu Spitalul Clinic de Urgență Sfântul Spiridon”, a declarat Ioan Bîrliba.

Ioan BÎRLIBA a condus cea mai mare unitate medicală din regiunea Moldovei timp de 14 ani.

Citeste si   (P) MARIUS OSTAFICIUC, președintele Organizației Municipale IAȘI al PSD și candidat la Camera Deputaților: „Se împlinesc astăzi 102 ani de când, la Alba Iulia, se decidea unirea TRANSILVANIEIcu ROMÂNIA”

Într-un interviu acordat Ziarului ”Bună Dimineața Iași” la începutul anului 2020, întrebat care este atributul cheie a celor 14 ani la conducerea unității medicale Ioan BÎRLIBA a declarat că motivația a găsit-o mereu în iubirea pe care o are față de Spitalul Sf. Spiridon din IAȘI.

”Managementul înseamnă: comunicare, coordonare, planificare, control, cu alte cuvinte, un volum imens de muncă, ce m-a ținut departe de familie. Resimt oboseala atâtor ani de trudă, dar motivația se regăsește în dragostea și dăruirea, ce se află la baza profesiei practicate. Iubesc acest spital și am încercat să mă identific cu el”, a declarat Ioan BÎRLIBA, reporterilor Ziarului Bună Dimineața Iași.

Interviul INTEGRAL poate fi vizitonat AICI:

Citeste si   (P) MARICEL POPA, președintele PSD IAȘI: „VISUL unui popor a fost ÎMPLINIT în urmă cu mai bine de un SECOL.”

 


Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ