Share

După ce au crescut numărul de zboruri şi de pasageri, s-au produs şi foarte multe nemulţumiri legate de capacitatea limitată a terminalelor existente.

Un plan mai vechi de extindere a Terminalului 2, care presupune închiderea acestuia pe perioada lucrărilor şi mutarea facilităţilor în Terminalul 1 tocmai a intrat în derulare.

Pentru serviciile de întocmire a expertizei tehnice (ET) şi a documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenţie (DALI) pentru clădirea Aviaţiei Utilitare, RA Aeroportul Iaşi pune la dispoziție 126 de mii de lei fără TVA, criteriul de atribuire fiind preţul cel mai scăzut.

Citeste si   VOT de BLAM la adresa PSD! PNL obține MAJORITATEA în județul IAȘI

Data limită de depunere a ofertelor este 4 decembrie, iar evaluarea lor urmează să se facă cel mai târziu pe 29 decembrie. Durata contractului va fi de 12 luni. Pe lângă expertizarea clădirii, documentaţia va mai cuprinde amenajarea căilor de acces pietonale şi rutiere şi a parcărilor pentru autovehicule destinate Aeroportului.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ