Share

Miniştrii, viceminiştrii şi şefii de agenţii guvernamentale delegaţi de Partidul Liberal din Republica Moldova îşi depun luni demisia la Cancelaria Guvernului, ca urmare a faptului că primarul liberal al Chişinăului, Dorin Chirtoacă, a fost plasat în arest la domiciliu, relatează portalul UNIMEDIA.

Informaţia a fost confirmată de ministrul Mediului, Valeriu Munteanu. În Guvernul Republicii Moldova, Partidul Liberal are trei miniştri şi un vicepremier.

Este vorba despre vicepremierul Gheorghe Brega, ministrul Mediului, Valeriu Munteanu, ministrul Educaţiei, Corina Fusu, şi ministrul Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor, Iurie Chirinciuc.

Anterior, preşedintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, anunţase că liberalii părăsesc coaliţia de guvernare, după o şedinţă extraordinară. “Această coaliţie ne-a costat pierderea de imagine, sănătate şi nume. Chipurile, se duce o luptă împotriva corupţiei, dar de fapt se duce o luptă împotriva Partidului Liberal”, a spus Ghimpu.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ