Share

Iyanna Carrington a vrut să facă o ecografie, la 24 de săptămâni de sarcină. Tânăra mămică, de doar 17 ani, era speriată. Când a mers la doctor, însă, lucrurile au luat o turnură neașteptată.

Doctorița a pornit ecograful, iar pe ecran a apărut chipul unei fetițe dulci, care-i zâmbea. “O fetiță de toată frumusețea!”, și-au spus, emoționați, părinții.

Citeste si   Ai auzit vreodată de umuvalnik? Se folosește la țară în zona Moldovei – Uite cum arată și la ce folosește

La un moment dat, medicul a schimbat unghiul. În clipa aceea, pe ecran a apărut chipul unui copil care părea că vine direct ‘de la poarta Iadului’. Cei trei au văzut pe monitor o față crispată, cu ochi mari, ce păreau ieșiți din orbite, care le-a aruncat un zâmbet sinistru, demonic.

“E copilul diavolului!”, și-au spus părinții, șocați peste măsură. Când doctorița i-a liniștit, spunând că imaginea este normală și că realitatea pare deformată din cauza poziției copilului, aceștia au început să glumească pe seama sperieturii. Și ce sperietură au mai tras!

Citeste si   VIDEO - A pus Cola și Mentos în mașina de spălat, apoi a pornit programul de centrifugare

Ulterior, au decis să pună pozele pe o rețea de socializare, spre amuzamentul familiei și cunoscuților.

“Din fericire, nu a fost nevoie de niciun fel de exorcizare. Îmi iubesc fetița la nebunie! Iubesc drăcușorul ăsta!”, a glumit mama fetiței.

Aceasta a mai spus că tatăl micuței a fost mai șocat de vestea că va fi fetiță, decât de imaginea care-i apăruse în fața ochilor. “Raleek credea că va fi încă un băiat. Are deja doi”, a spus Iyanna.

Citeste si   Tragedie în lumea filmului: una din cele mai mari actrițe, găsită moartă în casă

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ